Shop
Ultimele 100 de articole

SCOLI INCHISE in Capitala, din nou. Vizita Papei Francisc ii tine acasa pe elevi JOI si VINERI, 30-31 MAI 2019! CONSULTA lista scolilor inchise joi!

29 mai 2019, , Vizualizări:
scoli inchise in capitala - sfatulparintilor.ro - ashwin-vaswani-1077937-unsplash

Elevii vor avea din nou scoli inchise in Capitala, joi si vineri, 30-31 mai 2019. Vizita Papei Francisc in Romania i-a determinat pe reprezentantii ISMB si ai Primariei Capitalei sa suspende cursurile in scolile din Capitala.

Astfel, vineri 31 mai, toate scolile si gradinitele de stat si particulare din Bucuresti, vor fi inchise. Iar pentru ziua de joi, 30 mai, unitatile de invatamant vor hotari singure daca suspenda sau nu cursurile. Decizia lor, insa, trebuie sa fie anuntata pana miercuri, 29 mai.

UPDATE 29 aprilie

Consulta aici lista scolilor inchise joi, 30 mai 2019, potrivit datelor furnizate de Ministerul Educatiei si ISMB.

Potrivit edupedu.ro,  aproximativ 80 de scoli de pe traseul Papei in Bucuresti vor fi inchise joi. Lista urmeaza sa fie anuntata miercuri. Saptamana trecuta, primarul Gabriela Firea anuntase ca joi ar fi urmat sa fie inchise doar scolile de pe traseul Papei Francisc.

Iata integral comunicatul al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB):

Urmare a vizitei Sanctitatii Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la Bucuresti, Comandamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul Scolar Bucuresti, in urma consultarilor comune din data de 27 mai 2019, au propus suspendarea orelor de curs in toate unitatile de invatamant preuniversitar, de stat si particular, in ziua de 31 mai 2019.

Pentru organizarea in conditii de siguranta a actiunii, unitatile de invatamant au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendarii orelor de curs si in data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administratie. Aceste unitati vor informa in scris Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, pana miercuri, 29 mai 2019.

Lista nominala a scolilor aflate in aceasta situatie va fi afisata public pe site-ul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, www.ismb.edu.ro, in data de 29 mai 2019.

Photo by Ashwin Vaswani on Unsplash

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.