Shop
Ultimele 100 de articole

Scapă de muște cu cele mai bune metode!

11 iulie 2019, , Vizualizări:

Insecticidele și capcanele pentru muște nu sunt printre cele mai recomandate soluții să scapi de insectele sâcâitoare. Au efect temporar și pot pune în pericol sănătatea copiilor, dacă intră în contact cu substanțele toxice. Iată câteva soluții eficiente și lipsite de riscuri.

Montează plase de insecte la geamuri

Cea mai eficientă metodă este sita fină pentru geamuri, prin care nu trece nicio insectă, nici muștele, nici țânțarii, păianjenii sau furnicile. Montează o astfel de sită și la ușa bucătăriei sau la ușa pe care o folosești cel mai des pentru a intra în casă.

Plantele aromatice, barieră pentru muște

Levănțica, busuiocul, menta sau cuișoarele îndepărtează muștele, aroma lor fiind percepută de insecte drept otrăvitoare. Pune plante aromatice în casă sau folosește ulei esențial din aceste plante, pentru că acțiunea lui durează mai mult și este mult mai eficient. Folosește bile de lemn, flori uscate sau lămpi aromatice pentru a împrăștia mai bine aroma uleiurilor esențiale. O lampă aromatică poate fi lăsată și în preajma intrării în casă sau la fereastră, ca să fii sigură că muștele nu se vor apropia de casa ta.

Aparatele cu ultrasunete, un pericol

Silențioase și lipsite de riscuri pentru copii sau animalele din casă, aparatele care emit ultrasunete de înaltă frecvență sunt deosebit de eficiente în spații restrânse, precum camerele unui apartament, cămara sau holul de la intrare. În spații largi, efectul lor este diminuat, dar pot fi folosite mai multe aparate pentru a acoperi întreaga zonă.

 

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu