Shop
Ultimele 100 de articole

Reacția savuroasă a prințului William după anunțul logodnei lui Harry: ”Sper că nu va mai da iama în frigiderul meu”

09 decembrie 2017, , Vizualizări: 183

Palatul  Buckingham a confirmat că prințul Harry renunță la burlăcie și se însoară cu frumoasa actriță americană Meghan Markle. Membrii familiei regale au transmis imediat mesaje să-I felicite pe cei doi îndrăgostiți, însă de departe cea mai savuroasă a fost reacția prințului William.

„Suntem foarte fericiți pentru Harry și Meghan. A fost minunat să o cunoaștem pe Meghan și să vedem cât de fericiți sunt împreună. Este o veste bună. Este un moment foarte fericit pentru orice cuplu, le dorim toate cele bune și sperăm că se bucură de acest moment fericit””, a transmis ducesa de Cambridge, în urma anunțului, însă reacția ducelui, care se afla în Finlanda, a făcut pe toată lumea să izbucnească în hohote de râs.

William a declarat amuzant că acum că Harry se însoară poate nu-i mai fură mâncarea din frigider

Prințul William le-a urat multă fericire proaspeților logodnici și s-a declarat bucuros de schimbările ce vor avea loc în familie, odată cu căsătoria lui Harry cu Meghan: „Suntem foarte încântați pentru amândoi și le dorim toată fericirea în acest moment foarte interesant”,  a spus William, adăugând imediat că abia așteaptă să-l vadă pe Harry însurat și la casa lui.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

 

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu