Shop
Ultimele 100 de articole

Proiect legislativ: Fumatul interzis in parcuri si in masini in care se afla minori sau femei insarcinate

10 iunie 2019, , Vizualizări:
beneficii daca te lasi de fumat- tigari - sfatulparintilor.ro - pixabay-com _ non-smoking-2383236_1920

Un deputat a depus un proiect de lege prin care se interzice fumatul in parcuri si in masinile in care se afla minori sau femei insarcinate. De asemenea, proiectul mai interzice expunerea produselor de tutun in magazine, cu exceptia locurilor dedicate acestor produse.

„Am semnat o initiativa prin care mutam practic tutunul si produsele asociate din supermarketuri in tutungerii, asa cum se practica de mult in tari civilizate, tari spre care uneori ne uitam cu admiratie. O initiativa prin care asociem dispozitivele cu vaporizator cu produsele din tutun, dupa cum e si normal, o initiativa prin care interzicem fumatul in parcuri si in masinile in care se afla minori si femei insarcinate. Prin care impiedicam expunerea copiilor la orice mesaj publicitar legat de tutun si permitem asta doar acolo unde stim sigur ca intra doar consumatorii adulti ai acestor produse”, a scris pe Facebook deputatul Tudor Pop, informeaza mediafax.ro.

Fumatul interzis in masini cu minori si femei insarcinate Proiectul de lege sustine interzicerea fumatului in autovehiculele in care se afla minori sau femei insarcinate.

Citeste continuarea pe COPILUL.RO

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu