Shop
Ultimele 100 de articole

Prognoza meteo: Vara în noiembrie şi temperaturi glaciare în decembrie şi ianuarie. Când cad primele ninsori

17 septembrie 2017, , Vizualizări: 221
termometru iarna - sfatulparintilor.ro- pixabay_com

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru iarna 2017 – 2018. Potrivit estimarii, vom avea temperaturi aproape ca vara in luna noiembrie, dar ne asteapta temperaturi foarte scazute in decembrie si ianuarie. Gerul se va amplifica in decembrie si dispeceratul Energetic National se asteapta ca in aceasta iarna sa se inregistreze consumuri-record de electricitate si gaze naturale.

 

PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE
Temperatura va avea valori mai ridicate decat normal in sud si in vest, adica peste 18 – 19 grade. Va ploua extrem de putin pe Litoral, in Delta Dunarii, slab in sudul si estul tarii. Sunt posibile cantitati mai mari in nordul tarii.

 

 

 

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE

In sudul si vestul tarii, va fi mai cald decat ar trebui in aceasta perioada a anului si multe zile senine, cu valori de peste 14 grade. Precipitatiile vor fi normale, intre 20 si 40 l/mp, in sud, dar in execes in nordul tarii.

 

 

PROGNOZA METEO NOIEMBRIE

Va fi o vreme cu temperaturi mai mari decat am fost obisnuiti pentru aceasta luna, iar precipitatiile vor fi mai putine in Moldova si in sudul Olteniei. In mod normal, in aceasta luna, temperaturile medii sunt de pana la 5 -8 grade.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu