Shop
Ultimele 100 de articole

Prima zi de BAC 2012 cu unghii roşii, picioare goale şi maşini scumpe în faţa liceului

12 iunie 2012, , Vizualizări: 211
sfatulparintilor.ro - bac 2012 - credit foto rtv.net

S-a dat startul pentru Bacalaureatul din acest an. La ora 12.00 primii absolvenţi de liceu au intrat în săli pentru a dovedi că limba română nu le este străină. Au ieşit după aproximativ 15 minute fericiţi că au fost declaraţi în mare parte „experimentaţi”. Ţinuta adecvată a fost greşit înţeleasă şi anul acesta de câţiva elevi. Nu au lipsit unghiile roşii, pantalonii pescăreşti, fustele scurte şi pantalonii mulaţi.

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2012 a început, luni, cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română. Anul acesta, examenul de maturitate a început cu o întârziere de trei ore, motiv de bucurie pentru proaspeţii absolvenţi de
liceu.

 

„BAC-ul, un fleac. L-am ciuruit!”

Voia bună, atmosfera destinsă şi glumele din curtea şcolii nu au lipsit. Emoţiile au fost puţine pentru startul unui examen ce le poate schimba destinul. În pantaloni pescăreşti, cu ochelari de soare la ochi, o ţigaretă în mână şi căştile în urechi, băieţii de la Liceul Teoretic Mihail Sadoveanu din Capitală au venit să arate că sunt „experimentaţi” la limba română. Nu sunt stresaţi nici de camere, nici de profesori. „Nu am emoţii şi nici nu mă deranjează camerele. Ce să-mi facă? Nu am venit să copiez”, a spus Nicky susţinut în cor de amicii lui: Andrei, Justin şi Ştefan.

Citeste mai mult şi vezi FOTO pe RTV.NET.

 

Credit foto: RTV.NET.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu