Shop
Ultimele 100 de articole

Pe fostul principe Nicolae îl știe toată lumea, dar iată cum arată sora lui. Nu prea vine în țară și nu știe limba română

26 decembrie 2017, , Vizualizări: 293

Fostul principe  Nicolae Medforth-Mills este foarte iubit de români și îl știe toată lumea, însă puțini o cunosc pe sora lui, Elisabeta Karina. O prezență discretă,  tânăra de 28 de ani nu prea vine în România, dar aceasta fost prezentă la înmormântarea bunicului ei, Regele Mihai I.

Karina, sora lui Nicolae, s-a născut pe 4 ianuarie 1989, fiind al doilea copil al Principesei Elena cu Robin Medforth-Mills, profesor la Universitatea Durham și fost oficial la ONU. Medforth Mills a murit în 2002, iar Principesa Elena s-a recăsătorit.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills nu prea vine în România, și-a vizitat țara doar de câteva ori, în mod special, în perioada în care fratele ei mai mare se afla în țară. Karina nu știe  limba română și locuiește cu mama ei, în Anglia și nașa ei de botez este regretata scriitoare britanica Catherine Cookson, care a murit când Elisabeta avea 9 ani.

Principesa Elena este a doua pe listă în ceea ce privește succesiunea la tron, dar mai ales la șefia Casei Regale, după Principesa Margareta. Pe locul trei, după ce fostul principe Nicolae a fost exclus, se află Elisabeta- Karina (28 de ani), sora fostului Principe Nicolae, o tânără despre care s-a vorbit extrem de puțin.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu