Shop
Ultimele 100 de articole

Numarul tau de telefon mobil iti aduce noroc sau ghinion? Afla ce indica numerologia despre numarul tau

09 februarie 2021, , Vizualizări:
numerologia numerelor de telefon - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - mobile-phone-1419275

Conform principiilor numerologiei, numerele de care suntem inconjurati nu ne afecteaza doar caracterul, prin cifra destinului nostru, dar ne marcheaza si evenimentele care ni se intampla. Numerele sunt o forta de necontestat a naturii, fiecare cifra avand energia si semnificatia sa in functie de domeniul cu care interactioneaza.

Afla totul despre tine dar si ce nu stii, prin cifra destinului tau, aici.

Numarul telefonului mobil al fiecarei persoane de pe teritoriul Romaniei este alcatuit din 10 cifre, incluzand aici si cifra 0 de inceput. Oamenii isi poarta telefonul mobil pretutindeni si se identifica cu el. In zilele noastre, numarul de mobil are aproape aceeasi forta ca numele si prenumele persoanei. Oricine doreste sa stabileasca orice forma de contact cu alti oameni, pentru relatii de prietenie, iubire, afaceri, sanatate, isi da numarul mobil si o data cu el lanseaza un semnal ca un magnet, conform artei numerologice.

Te-ai gandit daca ti-a mers bine de cand ai actualul tau numar?

Ai primit multe apeluri cu vesti bune, cu dealuri bune? Iti amintesti daca nu cumva ai avut parte de lucruri negative de cand folosesti actualul numar? Poate te straduiesti sa iti gasesti jumatatea sau sa reusesti in afaceri si nu ti-a iesit inca? Este posibil ca energia companionului tau permanent, telefonul mobil, sa isi fi facuta simta prezenta.

Afla semnificatia numerologia a numarului tau de telefon mobil dupa cum urmeaza.

Aduna rand pe rand toate cifrele din care este alcatuit numarul tau de telefon, pana cand ramai cu o singura cifra.

De exemplu, daca numarul este 077423244x, vei aduna 0+7+7+4+2+3+3+4+4+x si vei obtine un numar, de exemplu 42. Pe acest numar il aduci din nou la nivel de o cifra: 4 + 2 = 6. Apoi citesti semnificatia numarului 6 pentru posesorul acestui numar de telefon mobil.

Numarul final ce ti-a rezultat are o semnificatie speciala.

Iata mai jos semnificatiile de la 1 la 9 ale numarului tau de telefon mobil si cum te influenteaza acesta.

 

 

Numarul 1

Acesta este un numar puternic ce iti creste foarte mult energia si te ajuta sa ii influentezi pe altii. Dar nu te baza excesiv pe coincidente fericite sau circumstante, fii constient ca actiunile tale coroborate cu energia acestui numar iti aduc succesul. Acesta este un numar grozav pentru oameni de afaceri si cei ce au si pun pret pe cariera, dar nu este cel mai bun numar pentru cei ce isi cauta jumatatea, din pricina vibratiei lui 1: leader, primul, solo.

Numarul 2

Acest numar are o energie romantica si este perfect pentru cei ce vor sa isi intalneasca iubirea. Numarul ofera posesorului calitati precum blandete, diplomatie, tact, disponibilitatea de a coopera si de a face echipa. Este un numar bun pentru oameni puternici ce au propria lor opinie si pentru toti cei ce au munca de vanzari.

Numarul 3

Acest numar vorbeste, ca energie, despre creativitate si distractie, deci este potrivit pentru artisti, muzicieni si tineri. El inspira, ofera originalitate si popularitate. Acest numar este cel mai bine sa fie purtat de un scriitor sau orice alta persoana implicata in arta scrisului. Cu toate acestea, daca esti ambitios si vrei sa iti atingi obiectivele precise neaparat, ar fi bine sa alegi un alt numar.

Te mai poate interesa si: Numerologie 2021. Magia unui an de vibratie 5. Cum te influenteaza in functie de numarul personal anual

Numarul 4

Acest numar este foarte potrivit pentru oricine are de-a face cu energia stabilitatii, inspirarii de incredere, fiind foarte potrivit pentru institutii, banci,  firme de avocatura, juristi, companii de stat sau orice alta persoana sau firma ce se bazeaza pe reputatie si incredere. Daca ai o familie mare, poti sa alegi acest numar sa iti reprezinte telefonul de contact. Nu folosi acest numar daca traiesti singur iar munca nu iti este relationata cu unul din domeniile mentionate anterior.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.