Shop
Ultimele 100 de articole

Nu e ușor să fii ducesă. Meghan Markle află pe pielea ei că mai sunt interdicții despre care nu știa. Uite ce nu are voie să mănânce

08 iulie 2018, , Vizualizări: 813

Dacă vrei să faci parte din familia regală, sunt multe reguli cărora trebuie să te supui. Unele care țin de etichetă, cumva oficiale, și altele care țin de preferințele reginei.

Spre exemplu, pentru că reginei nu îi place încălțămintea cu talpă ortopedică, așa-zisele platforme, nici Kate Middleton, soția prințului William, și nici Meghan Markle, soția prințului Harry, nu pot purta așa ceva. Dacă Meghan pare să se fi conformat, ea nemaifiind văzută încălțată astfel de la căsătoria cu Harry, pentru Kate nu e la fel de ușor.

De altfel, ea a fost văzută purtând așa ceva în câteva vizite oficiale, ca de exemplu în Mumbai sau Insulele Solomon. E drept, însă, că nu în preajma reginei, din respect pentru ea. Le-a folosit mai cu seamă în vizitele peste hotare, probabil pentru că sunt foarte practice.

Reguli nescrise, greu de respectat

O altă regulă pe care ambele ducese trebuie să o respecte e să nu-și țină soții de mână la evenimentele oficiale. Regulă pe care Meghan a încălcat-o din nou.

Meghan Markle, cunoscută pentru faptul că mănâncă foarte sănătos, multe fructe, multe legume, trebuie să se abțină, la fel ca oricare alt membru al familiei regale, de la usturoi. Poate să îl consume doar atunci când mănâncă acasă și nu are invitați.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu