Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 11 iunie

10 iunie 2021, , Vizualizări:
Mesajul zilei pentru vibratia ta 13 iunie

Ce legatura este intre nivelul tau actual de vibratie si oamenii din viata ta, jobul, circumstantele care iti plac sau nu? Ce schimbari poti face si la ce sa te astepti, gratie noilor energii care scalda planeta si modifica cercul de energie din jurul Terrei la o vibratie mult superioara decat tot ce a trait omenirea pana acum ?

Iata un raspuns valoros de la Lucratorul de Lumina Phil Good in traducerea Mihaelei Dan.

Avem nevoie de clarificari in noile vremuri pe care le traim in care lumea se schimba definitiv si noi o data cu ea.

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Mesajul lui Phil Good:

Nivelul tău de vibrație are legătură directă cu oamenii/ situațiile/ relațiile/ slujba din viața ta. Nivelul tău de vibrație a atras acele persoane/ situații/ relații în viața ta. Și e valabil pentru slujba ta, pentru casa ta, pentru tot felul de lucruri care fac parte din viața ta acum. Vibrația ta te-a „conectat” cu toate acestea.

Să luăm un exemplu, ca să înțelegeți mai clar. Să spunem că tu vibrezi în prezent la nivelul 3,2 (este un număr luat la întâmplare). Acel nivel de vibrație îl include pe Jonathan (prieten de-al tău), Melissa (partenera ta, de care îți place, dar pe care nu o iubești, de fapt), slujba ta actuală, pe care o disprețuiești, etc. E ca un container care include o mulțime de oameni/ lucruri/ relații/ situații.

Dacă alegi să dai drumul tuturor acelor oameni/ lucruri/ relații/ situații care simți clar că nu mai rezonează cu adevărat cu tine și decizi că nu o să te mai mulțumești cu puțin, vei constata că există un nivel de vibrație mai înalt care te așteaptă.

Acel nivel mai înalt de vibrație îți transmite: „Știi că îți disprețuiești slujba actuală, că te face să te simți rău faptul că ești în acel mediu. Renunță la această slujbă”/ „Știi că ai o relație dificilă cu Jonathan/ Melissa, simți că e nevoie să depui efort ca să ții această relație pe linia de plutire. Știi că el/ ea nu aude ce-i spui, că parcă ai vorbi la pereți. Știi că una spui și alta înțelege el/ ea, că trebuie să-i explici tot timpul că nu asta ai vrut să spui. Pune punct acestei relații”.

Tu știi că dacă urci la un nou nivel vibrațional aceste persoane/ situații/ relații/ lucruri nu vor putea merge cu tine mai departe, pentru că nu pot face față noii tale vibrații. Acestea vor ieși din viața ta, fiindcă au un alt nivel de vibrație, nu mai rezonează cu tine și tu simți foarte clar acest lucru, știi că asta se va întâmpla.

De ce vă vorbesc despre toate astea?

Pentru că sunt o mulțime de oameni care ar fi trebuit să iasă din viața voastră de ceva timp, dar voi vă agățați de ei, nu sunteți dispuși să le dați drumul, pentru că vă e frică de necunoscut și de aceea preferați să rămâneți la vechiul nivel de vibrație, deși vă este disponibil un nivel superior de vibrație. Vă este frică să vă „decuplați” de la „containerul” de vibrație 3,2 și să vă „cuplați” la un „container” care nu știți ce conține, dar care are o vibrație mult mai înaltă.

Vă este frică să dați drumul unui „container” care are o vibrație ce nu se mai potrivește cu adevărata voastră vibrație, refuzați să dați drumul „săculeților cu nisip” care vă trag în jos, care vă împiedică să vă înălțați.

A venit timp să faceți saltul la un nou nivel vibrațional, a venit timpul să dați drumul „săculeților cu nisip”. Și dacă nu faceți asta o să observați că veți avea o stare de agitație/ tulburare până când veți hotărî să faceți acest salt, să urcați la cea mai înaltă vibrație care vă este disponibilă acum.

Cea mai înaltă vibrație care vă este disponibilă vouă acum poate să nu fie aceeași cu cea mai înaltă vibrație care le este disponibilă acum unor oameni din viața voastră, dar pentru voi acea vibrație se va simți ca „Acasă”. (Phil Good)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.