Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 16 iunie

15 iunie 2021, , Vizualizări:
Mesajul zilei pentru vibratia 16 iunie

Ti se intampla si tie sa traiesti sincronicitati sau sa intalnesti secvente de numere repetitive si sa nu stii ce inseamna si de ce le intalnesti? Stiai ca sunt forme prin care Universul iti vorbeste ? Dar ce anume ti se transmite ? Aceasta forma de comunicare este cu atat mai intensa in aceste vremuri de noi energii si coduri de lumina ce scalda Terra si ne schimba viata.

Iata un raspuns valoros de la Lucratorul de Lumina Christina Lopes in traducerea Mihaelei Dan.

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Mesajul Christinei Lopes:

Există două tipuri de sincronicități:

* cele care au scopul de a te ghida. Ele sunt ca acele semnele făcute cu vopsea pe copaci, care te ajută să mergi pe un anumit traseu. Aceste sincronicități îți arată care este pasul următor de făcut.

* cele care au scopul de a te activa. Acest gen de sincronicități nu îți transmit „Fă asta! Mergi în direcția asta!”, ci au scopul de a-ți atrage atenția și prin simplul fapt că ai conștientizat că ai de-a face cu o sincronicitate se activează ceva în tine, este ca un gen de upgradare a sistemului tău energetic.

Un exemplu în acest sens este faptul că vezi de mai multe ori aceeași secvență numerică.

Mulți oameni intră într-o stare de agitație când văd secvențe numerice de genul 333, 4444, 12:12, 11:11, etc, fiindcă mintea lor vrea neapărat să găsească o explicație pentru acea sincronicitate, să înțeleagă ce mesaj le este transmis de Univers. În experiența mea, de cele mai multe ori, când este vorba despre secvențe numerice pe care le vezi în mod repetat, acestea reprezintă o activare, nu un mesaj anume.

Eu, una, de câte ori experimentez așa ceva, îi spun Universului: „Am conștientizat sincronicitatea. Primesc această activare”.

Și unii dintre voi probabil că vă întrebați: „Și eu de unde să știu care este sincronicitatea ce mă ghidează și care este sincronicitatea ce mă activează?”.

Nu pot să vă dau eu răspunsul, fiindcă este ceva ce ține de fiecare în parte.

Este necesar să învățați să lucrați cu sincronicitățile și în baza experienței proprii veți fi capabili să identificați singuri care este o sincronicitate de ghidare și care este una de activare. E ceva ce simțiți, nu ceva ce determinați la modul rațional. O să simțiți în inimă.

„Ce fac atunci când primesc o sincronicitate de activare?”

Când primești o sincronicitate de activare lucrurile sunt simple, nu ai mare lucru de făcut. Este suficient să sesizezi sincronicitatea, să conștientizezi că e vorba de o sincronicitate de activare și eventual să spui cu voce tare o afirmație de genul „Am sesizat sincronicitatea. Accept aceste coduri/ Accept această activare” și în rest lucrurile se întâmplă de la sine.

Eu fac asta tot timpul, chiar și când sunt pe stradă și văd rând pe rând mai multe de plăcuțe de înmatriculare care conțin, de exemplu, 222; închid ochii pentru câteva secunde, respir adânc și spun „Accept această activare”.

Iar acele secvențe numerice activează anumite coduri în interiorul tău și are loc o actualizare a sistemului tău energetic.

„Ce fac atunci când primesc o sincronicitate de ghidare?”

În primul rând conștientizezi că ai parte de o sincronicitate. Și eu, una, de multe ori îi spun Universului cu voce tare: „Am sesizat-o! Mulțumesc!”.

Și apoi urmezi ghidarea oferită de acea sincronicitate, adică acționezi în baza acelei îndrumări.

Dacă vezi un semn făcut cu vopsea pe un copac, în pădure, iar acel semn îți indică ce cale să urmezi ca să parcurgi traseul ales, mergi pe acea cale, nu? Nu stai acolo, te uiți la semn și nu te mai miști. Dacă tot ți se arată direcția în care să mergi, dă-i drumul, mergi în acea direcție!

Principalul lucru care îi oprește pe oameni să acționeze atunci când primesc o ghidare printr-o sincronicitate este frica. Și asta se întâmplă pentru că de multe ori pasul pe care ne cere Sinele nostru Superior/ Universul să-l facem ne sperie foarte tare egoul, nu este ceea ce vrea egoul nostru să facă.

Dacă simți frică atunci când primești un astfel de mesaj, e în regulă, înainte de toate acceptă acest lucru.

Apoi spune-ți că nu trebuie să faci acel pas imediat, că Universul nu te forțează să acționezi imediat ce ai primit mesajul. Îți poți permite să iei o pauză, să te liniștești și să discuți cu Universul: „Ok, am primit mesajul tău. Poți să-mi dai mai multe amănunte?”/ „Ok, am primit mesajul tău, însă îmi cere să fac ceva ce mă sperie destul de tare. Poți să-mi confirmi, te rog, că am înțeles bine acest mesaj, ca să fiu sigur?”.

Și vreau să fie clar: poți să mai amâni puțin momentul în care acționezi, până când te simți mai pregătit pentru a face pasul respectiv sau eventual pentru ca Universul să-ți trimită semne suplimentare prin care să-ți confirme că ai înțeles corect mesajul inițial, însă asta nu înseamnă să rămâi blocat în locul în care te afli și să nu mai acționezi deloc.

Unii oameni îmi spun că sunt frustrați, fiindcă ei nu au parte de sincronicități.

De fapt, ei nu sesizează sincronicitățile; Sinele nostru Superior și Universul ne trimit tot timpul ghidare, ne trimit tot timpul semne, ne trimit tot timpul sincronicități. Întrebarea este dacă tu sesizezi sincronicitățile sau nu. Și dacă observi sincronicitățile le recunoști ca atare sau îți spui că sunt „simple coincidențe” și nu le iei în seamă/ nu iei în seamă mesajul lor?

Dacă nu observați sincronicitățile probabil că funcționați exclusiv din spațiul minții și nu sunteți atenți la ceea ce nu are logică/ sens pentru mintea voastră.

În acest caz, dacă vă doriți să conștientizați mai ușor sincronicitățile care vă sunt trimise, o mai puteți face în următorul mod:

1.Stabiliți-vă intenția în acest sens. Puneți cu voce tare: „Intenția mea este să mă conectez cu sincronicitățile pe care le orchestrează Sinele meu Superior/ Universul”.

2.Relaxați-vă, nu vă agățați de niște așteptări în acest sens. Nu fiți crispați/ frustrați, detașați-vă și permiteți Sinelui vostru Superior/ Universului să se joace cu voi.

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.