Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 5 august 2021

04 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 6 ianuarie 2022

Energiile care curg pe Pământ în această perioadă, până pe la mijlocul lunii august, ne oferă oportunitatea să creștem tot mai mult ca nivel de vibrație. Cum integrăm mai multă Lumină în interiorul nostru? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Franco DeNicola lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Franco DeNicola

În prima etapă a vieții noastre noi funcționăm într-o anumită bandă de frecvențe și avem o anumită Misiune. În timp, creștem ca nivel de vibrație/ Conștiință și la un moment dat pregătiți să intrăm într-o nouă etapă, să trecem un anumit „prag”, să urcăm dincolo de un anumit nivel vibrațional. Când se întâmplă asta ni se schimbă Călătoria vieții, ni se schimbă Misiunile, viața noastră se schimbă semnificativ. Spre exemplu, la acest nivel ne simțim pregătiți să avem un impact semnificativ la nivel colectiv, să servim Binele comun într-un mod mai consistent. Pe măsură ce crești vibrațional serviciul în slujba Binelui comun devine o prioritate pentru tine, însă ești perfect conștient că este necesar să servești, de asemenea, Binele tău, nu joci în tiparul de vibrație joasă al sacrificiului de sine. Tu continui să-ți faci munca interioară și să te concentrezi asupra propriei evoluții, în timp ce servești Binele comun.

Și cele două aspecte se împletesc armonios, pentru că propriile experiențe te ajută să înțelegi mai bine prin ce trec alții și cum îi poți ajuta pe alții.

Energiile care curg pe Pământ în această perioadă, până pe la mijlocul lunii august, ne oferă oportunitatea să creștem tot mai mult ca nivel de vibrație. Și cu cât integrăm mai multă Lumină în interiorul nostru, cu atât este mai puternică energia pe care o emitem și de asemenea, impactul pe care îl avem asupra celor din jur. Este important să știți că energiile care curg pe Pământ vor crește în continuare ca intensitate, de acum înainte. Nivelul tău de vibrație poate să înregistreze urcușuri și coborâșuri, în funcție de modul în care reacționează corpul tău fizic la Lumina pe care o integrează, de procesele pe care le declanșează aceasta în interiorul tău. Dincolo de aceste variații energetice temporare pe care le experimentezi, nivelul de vibrație la care se stabilizează corpul tău fizic crește continuu, pentru că nivelul energiilor care curg pe Pământ crește continuu. (Franco DeNicola)

Valul de energii extrem de puternice la care suntem supuși acum va dura cam până la mijlocul lunii august și este posibil chiar să dureze până în jur de 21 august.

Ceea ce fac aceste energii este să ne ajute să eliberăm  vechea noastră identitate, cine credem că suntem, astfel încât să ne putem conecta cu cine suntem noi cu adevărat. Desigur, această conectare nu se va întâmpla instantaneu, este un proces care va dura, pe măsură ce ștergem/ eliberăm tot mai mult din vechea noastră identitate.

Unii oameni au investit mult timp, multă energie, mulți bani în vechea lor identitate și nu se îndură să renunțe la ea, pentru că au senzația că asta înseamnă să renunțe la tot ce au realizat până acum, să renunțe la „viața” lor, așa cum a fost ea până acum. Se agață de vechea identitate și de fiecare dată când dispare un element din aceasta identitate (slujbă/ statut/ o relație, etc) ei simt frică și au sentimentul că nu mai știu cine sunt, că s-au pierdut pe ei înșiși.

Problema este că dacă tu continui să faci lucruri vechi, să joci jocuri vechi, să funcționezi în tipare vechi, aceste lucruri dispar foarte repede.

Dacă ai început relativ recent ceva nou ești mai flexibil în a schimba diverse lucruri în legătură cu acel proiect/ acea situație/ activitate și nu e nevoie ca ea să dispară, ci se poate modifica, astfel încât să rezoneze cu cine ești tu cu adevărat. (Franco DeNicola)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.