Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 10 iunie

09 iunie 2021, , Vizualizări:
Mesajul zilei pentru vibratia ta 10 iunie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com- explosion-1497200_1920

Ai dorinte, faci tot ce poti si stii si tot nu ti s-au materializat? Te intrebi daca oare gresesti cu ceva sau nu stii suficient de bine cum sa lucrezi cu legile creatiei in Univers? Noile energii care scalda planeta noastra duc la schimbari de destine. Dar cum facem cu dorintele? Sa mai tinem de ele sau sa asteptam sa vedem ce ne aduce viata in cale?

Iata un raspuns de la Lucratorul de Lumina Jason Estes in traducerea Mihaelei Dan.

Avem nevoie de clarificari in noile vremuri pe care le traim in care lumea se schimba definitiv si noi o data cu ea.

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Mesajul lui Jason Estes:

Eu am un principiu: cere-i Universului o singură dată ceea ce-ți dorești și după aceea vezi-ți de treabă și înțelege că dacă nu ai obținut acel lucru, este pentru că încă nu este momentul potrivit pentru tine sau încă nu ești demn de el. Dar asta nu înseamnă neapărat că în viitor nu îl vei obține.

Și din acest punct de vedere eu am o opinie foarte diferită de diverse persoane din domeniul spiritual care spun că trebuie să faci diverse lucruri (să depui efort) ca să atragi ceea ce-ți doresti – de exemplu, să faci un panou al dorințelor și să-ți concentrezi atenția și energia asupra acelor lucruri zilnic, etc.

În ceea ce mă privește, nu fac așa ceva. Tot ce fac eu este să fiu bun, să fac fapte bune și să am credință deplină în Divinitate.

Pentru mine asta funcționează și asta atrage în mod firesc tot ceea ce este menit să fie al meu.

În opinia mea, poți să-ti dorești niște lucruri și să-ți concentrezi atenția și energia asupra lor, să faci eforturi ca să le atragi, dar este posibil ca acele lucruri să nu fie cu adevărat benefice pentru tine (chiar dacă tu nu ești conștient de asta). Faptul că îți concentrezi atenția/ energia, încercând să atragi lucrurile pe care le vrei, dar care nu sunt neapărat benefice pentru tine, te împiedică să obții alte lucruri, care chiar sunt benefice pentru tine și pe care Universul ți le scoate în cale, dar tu nu le vezi și le ratezi, pentru că îți concentrezi atenția pe altceva.

Uneori, pentru a obține ceea ce-și doresc, oamenii ies de pe Calea lor ca să pună mâna pe ceva de alături, iar în acel timp în care ei se aflau în altă parte se poate întâmpla ca ceea ce era potrivit/ benefic pentru ei să fi trecut pe Calea respectivă. Și ei l-au ratat, pentru că nu erau acolo, ca să-l prindă/ primească/ oprească.

Dacă ți se întâmplă așa ceva și dacă ratezi ceea ce era menit să fie al tău, va fi nevoie de timp ca să se creeze un alt context în care acel lucru să vină din nou către tine. Iar uneori tu o să te învinovățești când o să vezi ce ai ratat și va fi nevoie să te ierți și să lucrezi în continuare cu tine însuți. Dar în final, acel lucru care era menit să fie al tău va reveni în Calea ta; și ar fi de dorit ca data viitoare să fii pregătit pentru el și să nu-l mai ratezi. (Jason Estes)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Imagine de ipicgr de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.