Shop
Ultimele 100 de articole

Mesaje de la ingeri pentru cititorii Sfatulparintilor.ro – saptamana 4-9 martie: Ingerul Arielle

03 martie 2017, , Vizualizări:
ARIELLE

Iata mesajul ingerilor pentru saptamana 4-9 martie, venite prin intermediul cartilor Mesaje de la Ingerii tai – Doreen Virtue.

 

Experiente noi, spirituale sau de medium schimba modul in care vezi lumea si pe tine insuti. Permite darurilor tale sa se deschida, prin studiu si meditatie.

 

Mesaj suplimentar

Nu e imaginatie. Esti intr-adevar medium si esti conectat cu lumea spiritelor. Aceste experiente mistice au loc datorita deschiderii spirituale crescande si datorita faptului ca ai intrebat despre ingerii si misiunea vietii tale. Fac parte din grupul mai mare de ingeri desemnati sa-i ajute pe cei care au inzestrari spirituale. Iti vom trimite alte ajutoare pamantesti sub infatisarea invatatorilor spirituali, a cartilor si a cursurilor, pentru a te putea deschide si mai mult catre capacitatile tale spirituale.

Te rog sa nu te temi de darurile pe care le ai. Desi s-ar p utea sa fi fost tachinat, luat in batjocura sau chiar pedepsit in copilarie sau in viata de pana acum pentru calitatile de medium, te putem ajuta sa te vindeci de orice teama privind darurile spirituale sau de medium. Cere doar ajutor si il vei primi.

Pamantul are chiar acum nevoie de ajutorul tau. Te rog sa trimiti in mod regulat iubire si lumina Divina catre cei care au cea mai mare nevoie de aceastea. Pastreaza-ti pur si simplu intentia de a trimite fascicule de energie plina de iubire catre orice loc, planta, animal, persoana ori situatie si dorintele ti se vor implini. Iti multumesc pentru sprijinul tau ca inger Pamantesc.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax