Cei care vor să petreacă un Paşte fără emoţii, fie din cauza fripturii de miel care ar putea fi prea arsă sau a drobului prea sărat sau necondimentat cum trebuie, o pot face apelând la o firmă de catering. Firmele din domeniu sunt dispuse să înroşească chiar şi ouăle.
Firmele de catering au în ofertă tot ce trebuie pentru ca de pe masa de Paşte să nu lipsească nimic. Astfel, doamnelor sau domnilor bucătari nu le mai rămâne nimic altceva de făcut decât să pregătească vesela şi banii. O masă de Paşte pentru patru persoane costă aproximativ 250 de lei. „Pentru preţul anunţat, clientul primeşte în jur de 800 de grame de drob de miel, 1,6 litri de ciorbă de miel, spanac sau friptură cu carne de miel, lăsăm opţiunea clientului de a alege, 10 ouă roşii, un cozonac şi o pască. Bonus oferim o oală de lut pentru borşul de miel şi un coşuleţ pentru ouă”, a spus, pentru RTV.NET, Iosif Daniel, director la cityfood.ro.
Citeşte articolul întreg pe www.rtv.net
Cum poate fiecare ZODIE sa atragă mai mulți BANI? Iată cel mai eficient mod!