Shop
Ultimele 100 de articole

Mâncare şi seriale: 9 recomandări

16 iunie 2021, , Vizualizări:
mancare si seriale - sfatulparintilor.ro - google - AAAABduzMJ2c9VgRwIz6ptOLC-9LU8fZQ8NJAMBscajg5YOkiyCQFv3kHsg0FkGBoYNKaLG18c0Dn09eh4oQfzhom2FO7KO4

Indiferent că te uiţi la ele pentru inspiraţie, entertainment sau doar pentru că vrei să înveţi lucruri noi, producţiile următoare clar îţi vor fi pe plac. Netflix ne îmbie la un #binging de vară. Şi tare îmi este că ieşirile la restaurante sau baruri nu o să mai fie niciodată la fel.

A Year in Champagne

Un documentar franţuzesc despre producţia de şampanie adevărată. O să aflaţi că doar băuturile făcute din strugurii recoltaţii din regiunea Franţei fac ca şampania să fie considerată the real deal. Gazda noastră este cunoscutul importator de vinuri Martine Sourenier care are o legătură specială cu această băutură pe care o consideră … erotică. Très bien, monsieur. Documentarul poate fi găsiţi aici.

Chef’s Table

Regizorul documentarului Jiro Dreams of Sushi, David Gelb, şi-a dus pasiunea pentru mâncare şi mai departe, dezvoltând un serial super apreciat, Chef’s Table, care vorbeşte despre mâncăruri formidabile şi oamenii care le fac. Fiecare episod prezintă cariera impresionantă a unui chef şi, evident, mâncărurile acestora vor fi fascinante. Parcă ai vrea să te urci într-un avion, să îţi faci rezervare în restaurantul respectiv şi să te bucuri de gustul mâncărurilor din serial. Găsiţi serialul pe Netflix.

The Mind of a Chef

Anthony Bourdain preia frâiele din postura de producător executiv al unui alt proiect: The Mind of a Chef. O serie care exploatează filozofiile şi convingerile diferiţilor chefi din întreaga lume. David Chang este gazda noastră şi, din când, are câte un invitat: de exemplu, simpaticul Aziz Ansari este alături de el. Deja disponibile cinci sezoane şi poate fi găsit pe Netflix.

Restul serialelor pot fi descoperite pe LIFE.ro!

Foto: Netflix

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.