Shop
Ultimele 100 de articole

Luna Noua in Balanta, 9 octombrie 2018. Tu UNDE esti in NEREGULA si ai nevoie SA TE RECONSTRUIESTI dupa FURTUNA?

08 octombrie 2018, , Vizualizări:
luna noua in balanta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - blue-2061782_1920

Aceasta Luna Noua de octombrie a avut loc pe 8 octombrie pentru cei ce sunt in SUA si pe 9 octombrie pentru cei ce sunt in Europa, Asia, Australia. Ea are loc in 15° Balanta.

Aceasta Luna Noua se va simti mai mult ca si cum ar fi in Scorpion decat in Balanta.

De ce? Conducatorul Lunii Noi, Venus, este in Scorpion si recent a intrat in miscarea sa retrograda de 6 saptamani, pana pe 15 noiembrie.

 

Deasemenea, Luna Noua este foarte aproape in cuadratura cu Pluto, iar Pluto este conducatorul Scorpionului.

Asa cum vedem, exista multa energie a Scorpionului conectata la Luna Noua. Si pentru ce pledeaza Scorpionul ? Transformare, transformare, transformare.

Lunile Noi sunt conectate cu noi inceputuri, dar pentru ca Venus, coordonatorul Lunii Noi, este retrograd, acest nou inceput este cumva conectat cu trecutul.

Insa fiind vorba de o Luna Noua, nu este despre a inchide capitole ci este despre a deschide noi capitole.

 

Iata horoscopul pentru Venus retrograd 2018 si cum te impacteaza in functie de zodie!

 

Sa facem pace cu tot ce este intunecat

Asadar, aceasta Luna Noua este despre a clarifica lucrurile. Ce fel de lucruri ? Toate acele lucruri care se afla in subconstientul tau sii te conduc din umbra si te dor, te supara, te neimplinesc.

Subconstientul este lumea subterana metaforica, taramul Scorpionului si a lui Pluto.

Ce ai putea face ca sa aduci subconstientul la suprafata?

Totul incepe cu a lua o decizie sa incerci o abordare diferita la ceva ce simti ca trebuie transformat in altceva mai bun. Observa-ti viata si zonele unde nu esti fericit, unde simti ca ceva nu este asa cum ar fi firesc.

Balanta este cea care cantareste beneficiile si costurile. Daca se merita, ea va merge mai departe. Balanta este pana la urma un semn cardinal. Si semnele cardinale sunt despre a actiona.

 

Luna Noua este si in trigon cu Marte.

Marte este planeta energiei, asertivitatii si directiei. Marte te va impinge sa iti asumi vointa personala, sa iti asculti intuitia clar si sa decizi sa actionezi pentru ca te iubesti si te respecti. Acum esti motivat. Acum esti pregatit. Este timpul sa faci curatenie la subsol !

 

Cand este in Scorpion, Venus opereaza din subconstient. Venus retrograd in Scorpion sapa in subconstient ca sa expuna la lumina tot ce este ascuns in spatele pasiunilor tale, relatiilor tale, finantelor tale, geloziilor tale, nevoii tale de intimitate, aspectelor tale de control.

Te simti imputernicit in domeniile acestea de viata sau nu ? Daca nu, este timpul sa afli de ce.

Dar Luna Noua este in Balanta, simbolul obiectivitatii si discernamantului. Balanta se va uita la toata mizeria care a iesit la suprafata. Ea nu se va speria. Balanta stie ca totul in viata este cate putin si din asta, si din asta, si din asta.

 

De exemplu, esti gelos si asta iti cauzeaza probleme in relatie sau in propriul tau suflet?

Atunci abordarea Balantei este sa analizeze pro si contra din a fi gelos. Exista ceva bun despre a fi gelos : inseamna ca esti pasional si implicat, ca iti pasa. Exista si ceva contra, deasemenea. Aceasta gelozie iti poate altera judecata si sa iei decizii pe care sa le regreti ulterior. Plus ca relatia nu e traita in iubire si incredere, ci in frica  control, posesivitate. 

Abordarea Balantei este sa iti ia gelozia si sa o intoarca spre ceva armonios, functional si in echilibru. Cum ? Intelegand de ce esti gelos de fapt. Intelegand care iti este nevoia de a intretine gelozia. apoi, alegand diferit. sa gandesti diferit in loc de ganduri de gelozie, sa actionezi diferit, deci sa fii un nou tu.

 

Reconstruieste-te

Simbolul sabian al Lunii Noi este “Dupa o furtuna, o barca stationara are nevoie de reconstructie”. 

Furtuna – este simbolul fortelor indestructibile ale naturii conectate cu Scorpionul, cu Pluto. Este un simbol al destinului, despre cum ar trebui sa functioneze lucrurile in marea schema a vietii.

Barca – reprezinta vointa noastra, ea este o structura facuta de om care sta in fata fortelor naturii. Vointa noastra, liberul nostru arbitru, ne aduce beneficii pentru ca putem alege. Dar vine si cu un cost, pentru ca poate interfereaza cu fluxul natural al vietii. Si natura ne poate ajusta dar va fi nevoie de mai mult timp.

 

Avem nevoie sa ne reinventam in mod constient ca sa ne putem alinia cele doua taramuri: cel al vointei personale cu cel al destinului, ce este scris sa fie.

De cele mai multe ori, barca ne ajuta sa ne traim vietile mai bine. Dar sunt vremuri in care avem nevoie sa trecem prin furtuni. Nu avem control total 100% niciodata, indiferent cat de avansata este tehnologia vremurilor sau puterea mintii. Unele furtuni ne vor crea daune si asa este mersul vietii.

Dar chiar in structura stricata, ce a ramas dupa furtuna, este marea noastra oportunitate.

 

Cand te simti rupt, smuls, terminat, coplesit, neimplinit, aceea este de fapt sansa sa te reconstruiesti, sa te reinventezi, pentru a creste spre o fiinta umana si mai buna.

 

Tu pe ce domeniu te simti asa in viata ta?

Ce actiune vei face ca sa te reconstruiesti?

Aceasta Luna Noua in Balanta este cel mai bun moment ca sa faci acel prim pas.

 

 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu