Lumânările colorate atrag norocul spre tine - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Lumânările colorate atrag norocul spre tine

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Lumânările colorate atrag norocul spre tine
47893403_m

Lumânările colorate nu aparțin tradițiilor străvechi. Însă, aproape că nu există ceremonial, rit creştin sau sărbătoare spirituală importantă fără ca lumina caldă a lumânărilor să fie prezentă în decor. Şi nu degeaba sunt nelipsite lumânările. Acestea sunt încărcate de simboluri magice, la îndemâna oricui.

Lumânările au fost şi sunt folosite încă în ceremonii şi ritualuri spirituale, din cele mai vechi timpuri, în culturile tuturor popoarelor de pe glob. Se spune că aceste mici obiecte ar combina energia focului cu vibraţiile culorilor şi cu forţa gândului. Și pot să îndeplinească până şi cele mai ascunse dorinţe. Nu e greu deloc să “aprinzi” magia lumânărilor în propria ta casă. Trebuie doar să ştii cum să alegi culoarea şi ziua potrivită şi să le adaptezi zodiei sub care te-ai născut. Restul vine de la sine!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Lumânările colorate au vibraţii magice

Fiecare moment al vieţii în care se aprinde o lumânare are o puternică încărcătură spirituală. Astfel, lumânările de nuntă ori de botez au scopul de a lumina noua cale pe care a pornit cuplul sau copilul nou născut. Cele aprinse pe tortul aniversar sunt menite să celebreze vârsta împlinită, dar şi să lumineze anul ce vine pentru sărbătorit.

Candelele din ceară păstrează vie memoria unei persoane decedate, în timp ce, lumânările din pomul de Crăciun, înlocuite azi de instalaţiile cu beculeţe multicolore, au rolul de a prevesti un an nou îmbelşugat şi lipsit de griji.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Data articol: 07/12/2016