Dezlegare vise: 5 simboluri pe care sa nu le ignori - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dezlegare vise: 5 simboluri pe care sa nu le ignori

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Dezlegare vise: 5 simboluri pe care sa nu le ignori
Dezlegare vise

Dezlegare vise: Potrivit specialistilor, corpul uman are nevoie de 6-8 ore de somn pe noapte. Mai exact, petrecem dormind aproximativ o treime din viata.

Carl Jung, un psihoterapeut care si-a dedicat activitatea studierii arhetipurilor si subconstientului colectiv, a concluzionat ca prin vise deschidem poarta care desparte constientul de lumea spiritelor. De asemenea, un studiu realizat in Kyoto, Japonia, a scos la iveala faptul ca oamenii urmaresc visele in aceeasi maniera in care privesc cand sunt treji.

Dezlegare vise: Iata 5 lucruri pe care sa nu le ignori daca iti apar in vis.

Zborul

Cand visezi ca zbori inseamna ca trebuie sa fii mai ambitios. Sa te intrebi: Unde ma indrept? Cum ajung acolo? Am probleme in viata? De obicei, dupa un vis ca zbori te trezesti revigorat, ai sentimentul ca esti liber si ca poti sa realizezi tot ce-ti pui in cap.

Sarcina

Daca visezi ca esti insarcinata inseamna o crestere, o dezvoltare. Poate fi un proiect nou sau o dorinta pe care o vei implini. Intreaba-te ce vrei sa creezi, ce transformari vrei sa implinesti in viata, ce idei vrei sa generezi. Visarea unei sarcini poate sa-ti dea idei pentru job sau pentru relatia de cuplu.

Citeste mai multe despre ce inseamna cand te visezi gravida

Dinti

Multa lume viseaza dinti. Daca visezi ca iti scoti dintii inseamna ca ceva trebuie sa iasa la suprafata. Daca visezi dinti stricati inseamna ca traiesti in frica si anxietate. Daca visezi ca iti cad dintii, inseamna ca ti-e frica de o situatie: un job nou, nu ai putere intr-o relatie, ti-e frica sa nu pierzi ceva, ti-e teama ca esti mintit. Intreaba-te cum te simti cand iti vezi dintii. Folosim dintii pentru a ne hrani. Tu cum iti hranesti viata?

Afla mai multe despre Ce inseamna cand visezi ca iti cad dintii. Legatura dintre vis si moarte

Bani

Banii ne permit sa ne trezim plini de recunostinta. Cand visezi bani inseamna noroc sau cat de mult de valorizezi. Daca visezi ca ai castigat la loterie inseamna ca se pune in discutie schimbarea stilului de viata, in timp ce, daca visezi ca dai bani, inseamna anxietatea de a-i pierde. Sa visezi bani are de-a face cu sentimentele tale legate de abundenta si prosperitate. Intreaba-te: ti-ai pierdut slujba, esti in datorii, ce ai face daca ai castiga la loterie. Banii simbolizeaza trecerea vietii.

Detaliat despre Ce inseamna cand visezi bani. E de bine sau de rau?

Moarte

Si moartea este un vis comun, insa nu multa lume recunoaste ca a visat asta. Atunci cand visezi moartea, inseamna sfarsitul a ceva: renunti la ego, la anxietate, la furie, la o idee. Cine a murit in vis, tu sau persoana iubita? Aceste vise pot fi, de asemenea, mesajul cuiva drag trecut in lumea de dincolo care sa te asigure ca totul este bine.

Sursa: theaware.org

Foto: pixabay.com

Data articol: 29/12/2021