Ingredientul magic care te scapa de respiratia urat mirositoare - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ingredientul magic care te scapa de respiratia urat mirositoare

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ingredientul magic care te scapa de respiratia urat mirositoare
te scapa de respiratia urat mirositoare

Cu totii am auzit sfatul acesta inca din copilarie: spala-te pe dinti, foloseste ata dentara, spala-te din nou si clateste-te, pentru a scapa de respiratia urat mirositoare.

Ceea ce nu ni s-a spus este modul in care cafeaua si alte lucruri precum ea pateaza dintii si cat de usor se pot raspandi in gura bacteriile rele.

Tocmai de aceea este important sa afli ca exista un ingredient supriza care poate sa indeparteze tartrul de pe dinti, sa distruga bacteriile periculoase si sa combata respiratia urat mirositoare. Nu, nu este apa de gura.

Este uleiul de cocos.

Ia doua linguri de ulei de cocos in gura si spala-te cu el timp de 5 minute. Dupa aceea scuipa-l insa nu in chiuveta, ci in vasul de toaleta.

Acest tratament este folosit de sute de ani pentru rezolvarea unor probleme diverse, iar secretul a fost dezvaluit lumii intregi. Uleiul de cocos este mai bun decat pasta de dinti. In plus, uleiul de cocos poate chiar curata sangele lucru ce ajuta la prevenirea cancerului (este, totusi, nevoie de mai multe studii pentru a confrma aceste afirmatii).

Cu putin noroc, 35 de minute pe saptamana vor fi de ajuns pentru a avea o sanatate orala de invidiat.

Sursa: simpleorganiclife.org

foto: Pixabay.com

Data articol: 30/03/2022