Shop
Ultimele 100 de articole

Încălţămintea trădează caracterul: Arată-mi ce pantofi porţi, ca să-ţi spun cine eşti!

16 iunie 2012, , Vizualizări: 215
sfatulparintilor.ro - incaltarile tradeaza caracterul

Cercetătorii americani au făcut un studiu asupra legăturii între aspectul încălţămintei pe care o poartă o persoană şi personalitatea acesteia.

Psihologii de la Universitatea Kansas au aflat în urma unui studiu făcut pe un grup de 63 de studenţi, cărora li s-au arătat fotografii cu 208 perechi de pantofi atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi li s-a cerut să-l „judece” după aspectul acesta pe posesor. Specialiştii americani au ajuns astfel la concluzia că stilul, valoarea, culoarea şi starea în care se aflau pantofii pot oferi detalii preţioase despre temperamentul şi trăsăturile de caracter ale persoanei care îi poartă. Se pot identifica chiar şi până la 90% dintre trăsăturile de caracter ale acestuia.

Unele „informaţii” pe care le oferă încălţămintea unei persoane sunt uşor de ghicit. Astfel, pantofii de foarte bună calitate, scumpi aparţin unei persoane cu mulţi bani. Pantofii lucioşi şi în culori mai vii sunt preferaţi de persoanele extrovertite. Pantofii care nu sunt neapărat noi, ci mai uzaţi, dar sunt foarte curaţi, aparţin persoanelor conştiincioase.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu