Forbes Kids Festival, ediția a cincea, pe 8 iulie, în curtea Operei Naționale București - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Forbes Kids Festival, ediția a cincea, pe 8 iulie, în curtea Operei Naționale București

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Forbes Kids Festival, ediția a cincea, pe 8 iulie, în curtea Operei Naționale București
Forbes Kids Festival

Știați că… Forbes Kids Festival este la a cincea ediție? Și e marcat în calendarul 2023 cu data de 8 iulie? Și se desfășoară – în premieră – pe esplanada Operei Naționale București? DA, într-adevăr, cel mai frumos și relaxant festival dedicat familiilor cu copii – FORBES KIDS FESTIVAL vă așteaptă cu mic și mare la o nouă ediție memorabilă, cu activități variate, joacă, distracție! TOATE, sub semnul bucuriei și al timpului de calitate împreună!

Forbes Kids Festival, ediția a V-a! Un festival de o zi cât o poveste! Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 iulie, începând cu ora 9:00, pe esplanada Operei Naționale București, intrarea fiind liberă. Atmosfera va fi însuflețită (și) de MC-ul evenimentului: Bianca Pena, jurnalist și consultant artistic la Teatrul Bulandra, alături de simpatica ei fetiță, în calitate de coprezentator.

Așa cum (probabil) intuiți, în programul Forbes Kids Festival se anunță soare și activități pentru toate vârstele, gusturile, temperamentele. Cornere cu ateliere creative, personaje preferate, spectacole inedite, piese de teatru, muzică live, spații de joacă, zone de food și relaxare, provocări sportive, joacă, tombole și multe-multe alte motive de bucurie.

Pe scena Forbes Kids Festival vor rula continuu momente artistice, spectaculoase, senzaționale, pregătite de invitații noștri speciali: Opera Comică pentru Copii, Ana Dance, Iarina Popescu, Eduard Moldoveanu, Butterfly Music School și… Minu-Minu-Minunații lui Verdini!

Practic, Forbes Kids Festival 2023 vă aduce în dar o zi de vacanță „altfel” în familie, printre prieteni, într-un decor spectaculos din centrul capitalei. Vă invităm să urmăriți în de aproape pagina de Facebook Forbes Kids România pentru a fi la curent cu toate noutățile din agendă!

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în baza înregistrării pe platforma Eventbrite, accesând link-ul de AICI

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. Brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediul publicațiilor Forbes România și ForbesLife România, precum și al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente «on-demand» sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească. 

Vizitați Forbes pe Facebook http://www.facebook.com/forbesromania

Cuvinte cheie:
Data articol: 28/06/2023