Shop
Ultimele 100 de articole

Fetita de trei ani cu un IQ mai mare decat al lui Einstein. „La doi ani stia alfabetul”

22 februarie 2019, , Vizualizări:
https://www.copilul.ro/stiri-copii/despre-copii/Fetita-de-trei-ani-cu-un-IQ-mai-mare-decat-al-lui-Einstein-La-doi-ani-stia-alfabetul-a22233.html

Ophelia, o fetita din Marea Britanie, in varsta de trei ani, a uimit o lume intreaga. Micuta are un IQ de 171, mult mai mare peste media copiilor de varsta ei, dar si peste media adultilor.

„Ne-am dat seama ca este un copil deosebit, inca de cand avea 8 luni. Atunci ea a rostit primul ei cuvant: “Buna”, cu cateva luni inainte de varsta normala. De atunci a inceput sa recunoasca toate culorile, literele si numerele. Mult mai devreme decat ceilalti copii. La varsta de doi ani, Ophelia stia alfabetul,” a declarat pentru BBC, mama fetitei, Natalie Morgan.

IQ mai mare decat Einstein

Aceasta a realizat ca fetita are o minte stralucita si a dus-o la experti care i-au dat scorul IQ – de 171. Un scor cu 11 mai mult decat al geniului Albert Einstein – care a avut un IQ de 160.
Scorul Opheliei este mai mare decat al surorii sale, Arnav Sharma, 11 ani, (162) si al fratelui ei, Rahul Doshi, de 12 ani, (162), fiind considerati cei mai destepti copii din Marea Britanie.

Citeste continuarea pe COPILUL.RO.

Cuvinte cheie:

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu