Echinoctiu de primavara 2022. Semnificatii astrologice PUTERNICE. Cum te influenteaza energia primaverii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Echinoctiu de primavara 2022. Semnificatii astrologice PUTERNICE. Cum te influenteaza energia primaverii

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Echinoctiu de primavara 2022. Semnificatii astrologice PUTERNICE. Cum te influenteaza energia primaverii
echinoctiu de primavara 2022

Echinoctiul de primavara are loc intre 20 si 21 martie. Soarele se va muta in Berbec si, in timp ce traverseaza constelatia, ne vom bucura de o perioada minunata in care ziua si noapte vor avea acelasi numar de ore. De altfel, echinoctiu inseamna „noapte egala”, noaptea si ziua impartindu-si in mod egal cele 24 de ore. Lumina este in crestere. Ceea ce a si dus la asocierea echinoctiului de primavara cu Pastele.

Berbecul este primul semn al ciclului zodiacal, iar intrarea soarelui in Berbec reprezinta inceputul unui nou ciclu. In plus, echinoctiul reprezinta primavara in Emisfera Nordica si inceputul toamnei in Emisfera Sudica.

Te mai poate interesa: Horoscop PRIMAVARA 2022

Schimbarea anotimpurilor are o semnificatie speciala.

Primavara este perioada in care florile incep sa-si deschida petalele. Am depasit iarna, acum este timpul pentru dezvoltare si noi inceputuri. Energia primaverii inseamna trecerea de la Sinele Interior la Manifestarea externa. Inseamna rejuvenare si nastere – un nou start in vietile noastre.

Toamna, pe de alta parte, este sezonul mortii. Ne indreptam spre iarna si ni se aminteste de inevitabilitatea mortii. Insa cea mai interesanta componenta a acestui ciclu este amintirea primaverii – ca renasterea va avea loc in curand.

Este important ca unele lucruri sa moara astfel incat sa poata fi inlocuite si mai apoi sa poata renasca cu un scp mai inalt. Toamna ne incurajeaza sa ne indreptam atentia spre sinele interior.

Sa privim in interior si sa ne gandim la vietile noastre, ne analizam gandurile si incercam sa ne eliberam de ele. Este timpul sa ne facem ordine in ganduri si sa facem loc pentru noul pe care ni-l aduce primavara.

Echinoctiu de primavara 2022 – Luna plina in Fecioara

Echinoctiile sunt speciale pentru ca au energii vibrationale diferite, bazate pe miscarea in univers. In 2022, echinoctiul are loc dupa doua zile de la Luna plina in Fecioara (18 martie 2022). El semnifica eliberarea si doreste sa ne ajute sa renuntam la lucrurile care nu ne mai sunt de folos, astfel incat sa putem merge mai departe.

E timpul sa trecem la treburi serioase, sa discutam cele mai mici detalii si sa gasim cele mai practice solutii. A venit vremea sa arati cam ce poti sa faci la serviciu si sa demonstrezi ca orice mica schimbare conteaza. Spre deosebire de ultima Luna Plina din Leu, care era despre a privi totul in amsamblu, de a vedea imaginea la nivel grandios, acum accentul se pune pe cele mai mici amanunte pe care, de cele mai multe ori, nici nu le bagam in seama. Ganditi-va la aceasta situatie prin prisma citatului lui Neil Armostrong: “Un pas mic pentru om, dar unul gigant pentru umanitate!”.

Anul astrologic ne ofera energia de a lucra la vindecarea noastra.

Echilibrul este cheia – asa ca nu te lasa dominat de nimic. Uneori, viata poate fi dificila si poate incerca sa te domine, insa asta se poate intampla doar daca ii permiti. Incarca-te cu energia Lunii noi in Fecioara si permite-i armoniei sa faca parte din tine. Nu doar ca este prima zi a egalitatii de ore dintre zi si noapte, ci si timpul perfect pentru a echilibra ciclurile energetice care ne guverneaza pe toti. Si, precum alte evenimente astrologice si spirituale asemanatoare si acesta se aliniaza perfect in timpul celest.

Este momentul in care avem abilitatea de a echilibra perfect componentele energiile masculine si feminine din noi. Si pentru a alimenta aceasta turnura de evenimente spirituale si totodata armonioase pe 18 martie a fost o Luna plina in Fecioara. Si ce planeta ar putea influenta mai bine echinoctiul daca nu Fecioara, semn al perfeciunii, al actiunii bine gandite? Aceasta combinatie de energie in crestere impreuna cu forta echilibrata a Universului este perfecta pentru a ne reanaliza prioritatile, ambitiile si obiectivele. Foloseste aceasta energie in crestere pentru a construi o fundatie sanatoasa pe care sa ne dezvoltam o viata prospera.

Surse: consciousreminder.com, awarenessact.com

Foto: Pixabay.com

Data articol: 16/03/2022