Dr Oz: 6 alimente pe care sa nu le pastrezi in frigider. Unde trebuie sa tii usturoiul, cartofii si rosiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dr Oz: 6 alimente pe care sa nu le pastrezi in frigider. Unde trebuie sa tii usturoiul, cartofii si rosiile

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Dr Oz: 6 alimente pe care sa nu le pastrezi in frigider. Unde trebuie sa tii usturoiul, cartofii si rosiile
alimente pe care sa nu le pastrezi in frigider - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-zkdjl

Multe fructe si legume sunt perisabile si necesita depozitarea in frigider pentru a fi ferite de bacterii ori sa nu se strice, insa nu toate alimentele trebuie pastrate la rece inainte de a fi gatite. De fapt, unele produse se pot deteriora cand sunt tinute in conditii reci sau au un gust mai bun cand sunt servite la temperatura camerei.

Iata 6 alimente pe care sa nu le pastrezi in frigider.

Usturoiul

Usturoiul proaspat poate fi depozitat pentru cel putin sase luni intr-un loc uscat, fara umiditate, o zona cu o buna circulatie a aerului. Capatanile trebuie lasate intacte, fara sa le desfaci foile pana cand este nevoie de ele. Cand este depozitat in frigider, catelul de usturoi incepe sa incolteasca sau sa se deshidrateze si sa-si piarda savoarea.

Ketchup

Sarea, zaharul si otetul din ketchup sunt conservanti naturali ceea ce inseamna ca poti depozita in totala siguranta aceste condiment in camara. Ketchup-ul facut in casa poate fi pastrat cel putin sase luni intr-un loc racoros, intunecat in functie de modul in care a fost preparat.

Citeste si: Cum sa asezam alimentele in frigider. 10 reguli de baza

Pepenii

Pepenii netaiati rosii sau galbeni se pastreaza foarte bine la temperatura camerei. Spala bine coaja inainte de a-l taia, iar apoi il poti pastra foarte bine intr-un vas de plastic/sticla si pus in frigider.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16/09/2021