De ce nu trebuie sa te mai superi cand copiii fac dezordine in casa! Cercetatorii au descoperit ADEVARUL! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

De ce nu trebuie sa te mai superi cand copiii fac dezordine in casa! Cercetatorii au descoperit ADEVARUL!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » De ce nu trebuie sa te mai superi cand copiii fac dezordine in casa! Cercetatorii au descoperit ADEVARUL!
cand copiii fac dezordine in casa
Credit foto: pixabay.com

Ai copii mici? Sunt jucarii imprastiate prin toata casa? Te-ai saturat sa cureti casa la fiecare jumatate de ora? Nu te ingrijora! Nu esti singurul. Si mai ai un motiv de bucurie!

Iata ce au aflat cercetatorii.

Intr-un studiu realizat la Universitatea din Minnesota, s-a descoperit ca traiul intr-o casa dezordonata te invata sa fii creativ si sa dezvolti idei nonconformiste.

7 pacate CAPITALE ale parintilor in educatia copiilor. Atentie mare sa nu le faci si tu!

Parinti creativi – copii creativi

De-a lungul mai multor teste, s-a aflat ca persoanele care traiesc intr-un oarecare haos sunt mai predispusi sa doneze, sunt mai receptivi la nou. De asemenea, copiii mici sunt mai dispusi sa incerce alimente noi, meniuri noi.

“Casele dezordonate inspira la renuntarea la traditii vechi. Si ajuta la formarea unor perspective noi, proaspete, asupra lucrurilor. In contrast, casele ordonate, incurajeaza conventionalul si siguranta confortului”, a explicat coordonatoarea studiului, Kathleen Vohs.

Deci nu te supara cand copiii fac dezordine in casa. Bucura-te ca ei vor creste mai generosi, mai creativi si dornici sa imbratiseze orice provocare.

Lasa-ti copilul sa fie copil! De ce sunt importante joaca si relaxarea la copii? Dar televizorul?

Sursa: practicalparenting.com.au

foto: pixabay.com

Data articol: 28/09/2023