Shop
Ultimele 100 de articole

Sambata 17 februarie, curs practic: Investitii inteligente si surse de venit pasiv

13 februarie 2018, , Vizualizări: ...
surse de venit pasiv

Sambata, 17 februarie 2018, in Bucuresti, la Hotelul Rin Central, intre orele 10-18, are loc unul din cele mai complexe si detaliate cursuri practice ale momentului de pe piata : Investitii inteligente si surse de venit pasiv.

Cititorii siteului Sfatulparintilor.ro pot beneficia de o oferta speciala AICI si se pot inscrie la acest workshop pentru suma redusa cu 37%, adica pentru numai 290 lei! Nu uita sa mentionezi siteul Sfatul Parintilor in momentul inscrierii tale si vei beneficia automat de aceasta oferta speciala.

Iata detaliile acestui curs practic, conform Ideisibani.ro :

 

Trebuie să-ţi spun foarte sincer că ideea de investitii inteligente mă preocupă de mult timp.

Cu atât mai mult cu cât, în mod evident, nu m-am născut investitor… ?

Din contră, am început încet, treptat şi am progresat cu paşi mici.

De aproape 20 de ani citesc, învăţ şi mai ales pun în practică lucrurile respective, pentru a realiza cât mai multe investitii inteligente.

Am obţinut multe rezultate bune, dar am făcut şi greşeli costisitoare.

Însă din aceste greşeli poate că am învăţat cel mai mult…

Am reuşit astfel, de-a lungul timpului, să fac diferenţa între mit şi adevăr, între poveşti vehiculate în media şi fapte reale, între reclame şi informaţii utile, între lucruri care funcţionează şi lucruri care chiar nu funcţionează.

Mi-am dat seama că, dacă reuşeşti cumva să înţelegi lucrurile în ansamblul lor, să vezi “pădurea” din spatele “copacilor”, realizezi faptul că totul se rezumă la câteva reguli pe care trebuie să le respecţi pentru a avea succes în investitii.

De exemplu, de multe ori adevărata diferenţă dintre o investitie “bună” şi una “proastă” este făcută de persoana investitorului mai mult decât de orice altceva.

Suntem cu toţii diferiţi, ne comportăm şi reacţionăm diferit în anumite condiţii (pozitive sau negative), deci este imposibil să existe o singură “reţetă” de investitii care să se potrivească pentru toată lumea.

Tot de-a lungul timpului mi-am dat seama că îmi face o mare plăcere să împărtăşesc cu cei interesaţi lucrurile pe care am ajuns să le cunosc şi pot spune că practic nu ratez nicio ocazie pentru a face acest lucru.

De peste 2 ani mă întâlnesc cu oameni care doresc să-şi îmbunătăţească finanţele personale şi investitiile, în cadrul unor cursuri, seminarii, workshop-uri sau şedinţe particulare de consultanţă.

Şi în această activitate am pornit la drum încet şi am progresat treptat, dar în mod continuu.

Am reuşit astfel să organizez evenimente în care să pot prezenta principalele oportunităţi de investitii, cum a fost şi cel organizat la sfârşitul anului trecut, împreună cu prietenul meu Valentin Nedelcu de la StiintaBanilor.ro.

Dar acum am pregătit pentru tine ceva cu totul special!

 

Investitii inteligente şi surse de venit pasiv – curs practic

Este vorba de un NOU curs practic, care se va referi în principiu şi la principalele subiecte din cursul trecut, însă va veni cu MULT mai multe detalii şi instrumente noi, prin care se poate obţine profit în această nouă paradigmă în care am intrat de curand.

Durata acestui curs va fi practic dublă (cca. 8 ore) şi va aborda, ÎN PLUS, multe subiecte despre care nu s-a discutat deloc data trecută.

Fără să risc să dau dovadă de lipsă de modestie, îţi pot spune foarte sincer că acest curs este probabil cel mai detaliat curs din România dedicat în exclusivitate investitiilor! ?

Mai mult, toate aceste tipuri de investitii vor fi tratate NUMAI ca surse de venit pasiv, necesitând astfel foarte puţin timp şi efort din partea ta pentru a fi administrate.  Prin urmare, ne vom delimita de diferitele modalităţi de tranzacţionare activă în pieţele de capital.

 

Cuprinsul cursului:

1. Noua paradigmă în care ne aflăm – riscuri şi oportunităţi;

2. Principii de bază în investitii;

3. Investitii inteligente imobiliare – de la general la particular;

4. Investitii inteligente pe bursele de acţiuni din România şi din străinătate;

5. Investitii inteligente în instrumente cu venit fix (cu risc mic);

6. Investitii inteligente în criptomonede;

7. Investitii inteligente în diferite tipuri de mărfuri;

8. Alocarea activelor – cheia succesului pe termen lung;

9. Investitii inteligente în funcţie de ciclurile economice;

10. Investitii inteligente în instrumente derivate;

11. Impozitarea veniturilor din investitii + optimizări fiscale;

12. Întrebări şi răspunsuri, comentarii, discuţii.

 

ATENTIE!

Cititorii siteului Sfatulparintilor.ro pot beneficia de o oferta speciala si se pot inscrie la acest workshop pentru suma redusa cu 37%, adica pentru numai 290 lei! Nu uita sa mentionezi siteul Sfatul Parintilor in momentul inscrierii tale si vei beneficia automat de aceasta oferta speciala.

 

 

Mai multe detalii despre curs aici pe IDEISIBANI.RO

 

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu