Cum te apara pisicile de energia negativa - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum te apara pisicile de energia negativa

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Cum te apara pisicile de energia negativa
Cum te apara pisicile de energia negativa
Credit foto: Pixabay.com

Pisicile sunt considerate animale magice. Aura pisicii este atat de mare incat cuprinde si familia, casa si teritoriul pe care il stapaneste.

Atunci cand pisica se freaca de picioarele tale nu “cerseste” mancare sau atentie, ci te apara cu campul ei energetic.

Pisicile si entitatile negative

Atunci cand vezi ca pisica sta doar intr-un anume loc, privind fix catre un anume punct si avand o pozitie defensiva, este semn ca a detectat o entitate negativa pe care incearca sa o goneasca. O poti ajuta spunand o rugaciune sau efectuand un ritual de curatare.

Pisicile si casa

Rusii au un ritual interesant: cand se muta intr-o casa, prima data lasa sa intre pisica. Daca este o casa veche, pisica va absorbi toata energia negativa ramasa de la fostii proprietari. Daca este o casa noua, pisica o va incarca de energie locul.

De ce e bine sa ai o pisica in casa. Beneficiile pe care prezenta animalutului le aduce sanatatii fizice

Pisicile si vindecarea

Una dintre puterile magice ale pisicii este vindecarea. Indiferent de rasa si de culoare, pisicile au abilitatea de a trata. Daca ai pisica, stii ca obisnuieste sa se aseze pe locurile care te dor.

Se spune, de asemenea, ca pisicile din rasele Persan, Bobtail, Sfinx, dar si Scottish-fold, Exotic, Munchkin, Rex au puteri magice duble fata de celelalte rase.

Sursa: dailyoccupation.com

Foto: Pixabay.com

Data articol: 03/10/2023