Vestea buna: pestele cu cartofii prajiti gatiti aseara au fost un adevarat succes. Vestea proasta: bucataria ta miroase precum aleea din spatele unui resturant fast food inainte de ridicarea gunoiului. De vreme ce nu vrei sa tai pestele (sau alte alimente cu miros puternic) de pe lista mancarurilor preparate acasa, trebuie sa gasesti o solutie.
Iata ce ar trebui sa faci.
Pasul 1: Umple un sfert dintr-o cratita cu otet si pune-o pe aragaz (la flacara medie).
Pasul 2: Odata ce lichidul incepe sa fiarba, stinge focul.
Pasul 3: Scapa de otet.
Da, bucataria va incepe sa miroasa a otet, dupa ce incepe sa fiarba insa odata ce ai oprit aragazul, mirosul va deveni neutru (daca vrei o altfel de aroma adauga cateva betigase de scortisoara inainte ca otetul sa inceapa sa fiarba).
5 produse de curatat nontoxice pe care le ai in casa, fara sa stii
Sursa: purewow.com
Imagine de JayMantri de la Pixabay
Horoscop sezonul Săgetător noiembrie-decembrie 2024. Ce caută sufletul nostru?
3 ZODII CHINEZEȘTI care atrag SUCCESUL financiar în săptămâna 18-24 noiembrie