Shop
Ultimele 100 de articole

Cum să faci grătarul perfect!

11 iulie 2019, , Vizualizări:

Cu toții am vrea să ne impresionăm prietenii când îi invităm la grătar, să facem cele mai gustoase și suculente fripturi. Iată câteva secrete care te vor ajuta să pregătești cele mai apetisante preparate la grătar, indiferent de rețeta, condimentele și baițurile pe care le folosești.

  1. Încinge grătarul înainte să pui carnea, astfel friptura se va coace mai repede, va fi crocantă la exterior și suculentă la interior. Același sfat se aplică și pentru grătarul cu lemne și cărbuni, și pentru grătarul electric.
  2. De îndată ce grătarul este încins, curăță bine fiecare gratie cu o perie specială din sârmă, să înlături resturile de grăsime și carne arsă. Este foarte important ca grătarul să fie bine curățat și să nu se lipească friptura de partea metalică. Dacă nu ai perie de sârmă la îndemână, poți să folosești folie de aluminiu făcută ghem pe care o poți manevra cu ajutorul cleștelui pentru carne.
  3. Pune friptura pe grătar direct din frigider. Nu este nevoie să aștepți să se încălzească la temperatura camerei, dar nici înghețată nu trebuie să fie. Dacă bucățile de carne sunt reci, se formează mai ușor o crustă crocantă pe deasupra, iar sucul gustos se păstrează la interior.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu