Pasul 3: Pune carnea de porc in saramura
Pune carnea in saramura, acopera vasul si las-o la frigider 1-6 ore.
Pasul 4: Usuca carnea
Scoate carnea din saramura si usuc-o bine cu prosoape de hartie. (Daca este uscata bine va forma o crusta cand se frige).
Pasul 5: Asezoneaza si las-o sa se odihneasca
Pune sare si piper pe ambele ei parti. Las-o la temperatura camerei timp de 30 de minute astfel incat carnea sa ajunga la temperatura potrivita. In acest fel se va gati mai rapid.
Incearca si aceasta reteta de Friptura de porc la cuptor
Pasul 6: Prajeste-o
Incinge uleiul intr-o cratita de fier. Adauga carnea si tine-o acolo timp de 4 minute. Intoarce carnea de pe o parte pe alta timp de doua minute.
Pasul 7: Acopera si bag-o la cuptor
Acopera vasul cu un capac, apoi bag-o la cuptor timp de alte patru minute.
Pasul 8: Odihna
Scoate carnea din cuptor si las-o sa se odihneasca timp de 5 minute inainte de a incepe sa o tai. Bucatile de friptura ar trebui sa fie suculente, cu o foarte usoara pata rozalie in centru.
Sursa: ehow.com
Citeste continuarea: 1 2