Shop
Ultimele 100 de articole

Cum este sa fii o mama transgender in Romania lui 2017: interviu cu Alexa

23 iunie 2017, , Vizualizări: 318
mama transgender
Alexa este un om curajos. Are in grija doua fete adolescente pe care le crește singura. Faptul ca este trans și ca inainte se numea Alex nu are niciun fel de relevanta. Ea le gatește, și inca foarte bine pentru ca asta este meseria sa, ea le ajuta cu temele, ea le poarta de grija. Și ii este greu, ca oricarei alte mame singure, mai ales ca in prezent nu are un loc de munca. Mi-a spus ca respectul nu se masoara in modul de adresare și ca iși dorește ca lumea sa inteleaga ca este un om ca oricare altul. Iar viata sa, și nu numai, ajunge in anormalitate din cauza urii bazate pe neinformare.
1. Ai doua fete, in varsta de 11 și 14 ani pe care le crești singura. Cum reușești sa faci fata provocarilor zilnice și, daca ne poti spune, care anume sunt acestea? Cine te ajuta?
Buna! Da, intr-adevar, am 2 fete minunate in varsta de 11 și de 15 ani in cateva zile alaturi de care locuiesc conform dorintei lor și dorintei comune pana la urma, in ciuda faptului ca mama lor biologica, mai ales de cand eu sunt persoana trans, cauta sa creeze numai greutati și probleme cu sesizari inutile și ireale la politie. Creșterea lor este cat se poate de normala, ușoara și grea in același timp. Sunt copii minunati, dar la varsta adolescentei… Faptul ca au acum o mama biologica și o mama Transgender nu le-a schimbat deloc cu nimic și ne intelegem super, e evident ca avem și discutii de genul (spala-ti farfuria, faceti-va curat in camere, lectii etc.), dar repet sunt la varsta adolescentei și practic e firesc sa fie mici „crize de personalitate”.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu