Cum este posibil? Aceasta femeie a descoperit ca e gravida cand a nascut, in drum spre spital. “E un miracol ca traieste!” - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum este posibil? Aceasta femeie a descoperit ca e gravida cand a nascut, in drum spre spital. “E un miracol ca traieste!”

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Cum este posibil? Aceasta femeie a descoperit ca e gravida cand a nascut, in drum spre spital. “E un miracol ca traieste!”
a descoperit ca e gravida cand a nascut
Credit foto: captura video

O femeie din Georgia, SUA, a avut parte de socul vietii sale dupa ce a nascut pe bancheta din spate a unui automobil, in drum spre spital.

Quanesha Hulett, 24 de ani, abia plecase de la munca cand a simtit o durere ingrozitoare in abdomen.

„Mi-am terminat tura la 2:30 si ma indreptam spre casa pentru a face un dus si a ma culca. Ma durea atat de tare abdomenul incat am chemat-o pe mama la mine ca sa ma duca la spital”, a declarat femeia pentru PEOPLE.

Initial, Hulett credea ca sufera de constipatie severa, dar a realizat ca „iesea ceva afara”. Mama sa a sunat la numarul de urgenta, insa nu a mai asteptat salvarea si a urcat-o pe fiica sa in masina pentru a o duce la cel mai apropiat spital. Inainte sa ajunga la camera de garda au realizat cauza durerilor fiicei sale: aceasta se afla in travaliu.

„Am simtit pica ceva pe scaunul masinii, apoi am auzit un planset. Am fost atat de socata incat am lesinat. Pur si simplu am crezut ca visez”, a povestit Hulett.

Apoi, femeia a descoperit ca bebelusul ei nu era in regula: avea un blocaj pe caile respiratorii si nu putea respira.

Din fericire, ofiterul de politie Martin Davis a ajuns rapid in masina in care se aflau cei trei, i-a aplicat bebelusului metode de resuscitare.

„Dupa 15-20 de secunde, i-am auzit inima batand din nou. Am continuat sa-l stimulez, sa-i masez picioarele, sa-l fac sa planga, sa inceapa sa respire din nou”, a povestit omul legii.

Martin Davis a continuat sa-i faca resuscitare bebelusului pana cand a sosit ambulanta, iar acest lucru i-a salvat micutului viata.

„Am fost speriat ca si-ar putea pierde viata imediat. M-am bazat pe ce invatasem in privinta metodelor de resuscitare si doar am actionat”, a mai adaugat Davis.

Hulett, care il considera un erou pe Davis, a povestit ca el a fost foarte calm, in timp ce „toti ceilalti erau inebuniti”.

Tanara a declarat ca nu se astepta sa fie insarcinata de vreme ce a avut ciclu regulat si nici nu a luat prea mult in greutate. Medicii au declarat ca in ciuda faptului ca niciun specialist nu i-a urmarit sarcina a nascut la termen, iar bebelusul a cantarit aproape 3kg.

„Sunt atat de norocoasa pentru ca foarte multe lucruri ar fi putut merge rau”, a incheiat Hulett.

Data articol: 18/01/2023