Shop
Ultimele 100 de articole

Cristina Niculescu, Sfatulparintilor.ro : „In fiecare zi, priveste-te in oglinda si afla din ochii tai de ce faci ceea ce faci si ce iti aduce bucurie cu ADEVARAT”

09 mai 2018, , Vizualizări:
interviu cristina niculescu - sfatulparintilor.ro - girl-2755877_1920

Interviu – Femei de afaceri: Cristina Niculescu (Sfatulparintilor.ro)

Cum te-ai descrie?

O fiinta vesela, neobosita, fascinata de tot ce inseamna viata si mereu curioasa despre cum arata pasul urmator.

 

 

Ce te tine treaza noaptea?

Linistea noptii, lumina lunii, strazile pustii, dar totodata pline de farmecul energiilor nerostite, dar vii ma inspira sa scriu, sa ma deschid in fata inspiratiei pentru urmatoarele subiecte pe care le gandim zilnic pentru sfatulparintilor.ro. Noaptea ma tine treaza dorinta de a putea comunica cu inspiratia mea ca sa simt calauzire pentru pasul urmator.

 

Cristina Niculescu: “Cea mai buna decizie pe care am luat-o in afaceri a fost insasi decizia de a porni o afacere pe cont propriu in domeniul Internetului”

 

 

Care cea mai buna decizie pe care ai luat-o vreodata cu privire la afaceri?

Cea mai buna decizie pe care am luat-o in afaceri a fost insasi decizia de a porni o afacere pe cont propriu in domeniul Internetului, dupa cariera de 16 ani in managementul media televiziune. Aceasta decizie mi-a activat resurse necesare supravietuirii in afaceri pe care le doream, dar despre care nu stiam ca ar exista adanc in mine.

 

Care e cea mai proasta decizie pe care ai luat-o vreodata cu privire la business?

Fiind om de marketing si promovare, am avut momente in care am scapat balanta de sub control si de dragul de a obtine cat mai multi cititori pentru articolele noastre, am investit prea multi bani in promovare fara sa ii pot acoperi din venituri, mizand pe speranta ca va fi bine. A fost bine pana la urma, dar acum as proceda cu totul diferit.

 

 

Cristina Niculescu: “Fiecare afacere a unei femei la inceput de drum va fi dupa chipul si asemanarea sa, deci va fi unica.”

 

 

Ce sfat le-ai da femeilor aflate la inceput de drum si care vor sa obtina succes in afaceri?

Fiecare afacere a unei femei la inceput de drum va fi dupa chipul si asemanarea sa, deci va fi unica. Ce functioneaza pentru una, poate sa nu functioneze pentru cealalta desi aplica 100% aceeasi reteta. De aceea este dificil de dat un sfat viabil. Insa cel mai important lucru pe care nu trebuie sa il uitam si chiar sa il aplicam zi de zi, indiferent de etapa in care ne aflam cu afacerea noastra, este sa ne raspundem la marele WHY. Concret, priveste-te in oglinda si intreaba-te cu voce tare, rostindu-ti numele : „X, de ce faci ceea ce faci ? Ce te anima si ce te tine pe drum? Ce iti aduce bucurie in suflet in afacerea asta?”. Dupa ce iti raspunzi, de acolo din interiorul inimii nu din obiectivele rationale ale mintii, multumeste-ti pentru aceasta clipa one-on-one pe care ti-ai oferit-o.

 

 

Interviul integral il poti citi aici.

 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax