Shop
Ultimele 100 de articole

Certificatul verde Covid obligatoriu pentru copiii de peste 6 ani? Ce trebuie să știe părinții

23 septembrie 2021, , Vizualizări:
Certificatul verde Covid

Capitala a intrat în scenariul roșu după ce incidența COVID a depășit pragul de 3 la mie. Astăzi, potrivit datelor publicate astăzi de Institutul Național de Sănătate Publică, rată de infectare a ajuns la 3,65 la mie în București, ceea ce înseamnă că Certificatul verde COVID devine obligatoriu pentru accesul în spațiile închise publice sau la evenimente. Măsura nu se aplică, însă, și copiilor cu vârstă de până în 12 ani.

Certificatul verde Covid obligatoriu pentru copiii de peste 6 ani?

De la începutul acestei săptămâni, în localitățile din țară unde incidența cazurilor de COVID-19 a depășit 3 la mie, accesul este permis în restaurante, baruri, spectacole, la piscină sau evenimente private (petreceri, nunți și botezuri) doar cu certificatul verde COVID, care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală.

În prima instanță, s-a decis ca acest certificat verde să devină obligatoriu și pentru copiii între 6 și 12 ani, care nu pot fi vaccinați, însă ulterior, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât ca măsură să nu se aplică și în cazul acestora. Așadar, fără certificat verde pentru copiii până în 12 ani!
Citește continuarea pe Qbebe: https://cutt.ly/5ElV9L

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.