Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai frumoase seriale turceşti de dragoste: 8 recomandări

17 iunie 2021, , Vizualizări:
Cele mai frumoase seriale turceşti de dragoste

Pare o misiune complicată să faci o listă cu cele mai frumoase seriale turceşti de dragoste având în vedere pasiunea pe care o stârnesc filmele produse acolo. Dar LIFE.ro a îndrăznit să ne aducă 8 recomandări. Curioși să aflați despre ce este vorba? Citiți în continuare…

În bătaia inimii

Acest serial este pe locul 4 în topul Forbes datorită încasărilor care au depăşit 44 de milioane de lire turceşti. În bătaia inimii aduce în faţa telespectatorilor povestea lui Hizir, un bărbat puternic şi carismatic încercat de viaţă încă de mic copil. A reuşit să depăşească însă toate problemele şi să ajungă un bărbat respectat şi cu o familie bine închegată în aparenţă. În fapt, inima lui Hizir bate pentru 2 femei senzaţionale. Prima este Meryem, soţia sa şi mamă a 2 copii, iar a doua este Nazli, fosta iubită a lui Hizir, acum însărcinată. Cele 2 încep o luptă cumplită pentru locul lângă bărbatul care le-a furat minţile, dar lupta se va transforma în scurt timp într-una pentru supravieţuire.

Povestea noastră

Serialul care a cucerit publicul încă de la lansare vorbeşte despre povestea lui Filiz, o tânără părăsită de mamă ce ajunge în situaţia de a prelua grija şi întreţinerea familiei sale, una extrem de numeroasă: 5 fraţi mai mici şi un tată alcoolic. Cum are destule probleme pe cap, lui Filiz nici nu-i trece prin cap că s-ar putea implica într-o relaţie romantică. Totul este dat peste cap însă când nu unul, ci 2 bărbaţi se îndrăgostesc de ea.

În dragoste şi în război

Serialul de epocă este o ecranizare a bestseller-ului Kurt Seyit şi Sura, inspirat dintr-o poveste adevărată şi aduce în prim-plan povestea locotenentului Kurt Seyit, fiul cel mare al unui al unui bogătaş turc stabilit în Crimeea şi a tinerei Sura, fiica unor nobili din Rusia. Tatăl lui Kurt este decis ca fiul său să ia de nevastă o femeie de origine turcă, însă din momentul în care acesta a întâlnit-o pe Sura, nimic nu l-a mai putut îndupleca. Întors rănit din război, Kurt îşi ia iubita şi pleacă departe de rudele neînţelegătoare, într-o călătorie riscantă, marcată nu doar de nesiguranţa societăţii de după război, ci şi de sărăcie.

Restul recomandărilor pot fi găsite pe LIFE.ro!

Foto

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.