Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai bune filme de dragoste din 2019. Sunt si cele mai amuzante

04 iunie 2020, , Vizualizări:
filme de dragoste

Arta romantismului este in continua schimbare, cel putin atunci cand vine vorba despre tendintele filmelor. Daca in urma cu cativa ani filmele de dragoste erau marcate de drama si durere, in 2019 sunt amuzante si apreciate chiar si de barbati. Asadar, atunci cand cautati un film de dragoste din 2019, pregati-va sa radeti.

Isn’t It Romantic

Rebel Wilson joaca rolul unei femei care dispretuieste romantismul, asa ca imagineaza-ti surpriza ei cand se trezeste intr-o lume complet schimbata, dominata de romantism si traind exact ca in filmele de dragoste pe care le destesta. Totusi, in acest adevarat iad pentru ea, invata cateva lucruri noi care ii lipseau si de care avea nevoie.

Photograph

Toata lumea stie ce inseamna sa fii in lupta cu familia si sa te simti presat de aceasta. In Photograph, un tanar fotograf este impins de bunica sa conservatoare sa isi gaseasca o sotie. Astfel, fara perspective solide, si ca sa isi multumeasca bunica, convinge o fata straina sa devina logodnica lui. Cu toate ca niciunul dintre ei nu se astepta, pana la urma descopera ca intre ei este o legatura puternica. Este un film de dragoste realist, desprins din viata de zi cu zi.

10 filme care iti vor deschide mintea. Trebuie sa le vezi si tu!

Gloria Bell

Julianne Moore face un rol uimitor in Gloria Bell, o femeie care profita la maximum de viata ei post-conjugala. In timpul aventurii ei dintr-o noapte in LA, Glorie il intalneste pe John Turturro care o tulbura si ii arata o noua perspectiva asupra urmatoarei etape din viata ei. Se poate considera unul din filmele de dragoste mai putin amuzante, dar foarte realist.

Yesterday

Cu toate ca, la prima vedere, Yesterday pare a fi o comemorare Beatles, in profunzime este un film de dragoste care evoca povestea complicata si legatura romantica dintre doi prieteni din copilarie. Cand cariera lui Jack Malik, eroul principal, capata amploare, el se simte prins intre faima si viata amoroasa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax