Shop
Ultimele 100 de articole

Cei mai buni actori de stand up comedy

22 iulie 2021, , Vizualizări:
Cei mai buni actori de stand up comedy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - comedy-6054626_1920

Se spune că râsul este cel mai bun medicament. Sigur că nu are puterea de a vindeca miraculos nicio boală, dar este dovedit ştiinţific faptul că râsul ajută la eliberarea de endorfine, substanțe ce facilitează creşterea stării de bine. Iar o stare de bine ridicată ajută, la rândul ei, organismul să lupte cu potențiali factori agresivi. Şi chiar dacă nu găsim mereu motive de râs sau de voie-bună, avem la ce să apelăm ca să ne mai bine-dispunem. Spectacolele sau numerele de stand up comedy sunt o variantă la îndemână, aşa că am făcut o listă cu cei mai buni actori de stand up comedy care merită urmăriţi.

Jerry Seinfeld

Deloc surprinzător, lista este deschisă cu celebrul Jerry Seinfeld, realizatorul unuia dintre cele mai de succes seriale din lume, ce îi şi poartă numele. De 14 ani este, cu o singură excepţie, cel mai bine plătit actor de comedie din lume, iar veniturile principale vin, cum altfel, din spectacolele de stand up comedy. Comedians in Cars Getting Coffee, serie difuzată pe platforma Netflix este principala sursă de venit, dar şi redifuzarea serialului Seinfeld îi creşte conturile an de an.

Eddie Murphy

O lume întreagă îl cunoaşte drept tipul mega-amuzant din comediile hollywood-iene, dar Eddie Murphy este un tip mult mai complex. Este actor, regizor, producător, dar şi cântăreţ. Şi nu este doar un actor celebru, este şi unul dintre actorii cu cele mai mari încasări din istorie. Şi-a dorit de mic să ajungă celebru, iar simţul umorului extrem de dezvoltat l-a făcut să petreacă mai mult timp în cluburile de stand up comedy decât în şcoală. La 15 ani îşi făcea debutul pe scenă, iar în 4 ani semna primul contract cu Saturday Night Live, una dintre cele mai vizionate emisiuni de divertisment de peste ocean.

Steve Martin

Sigur că celebritatea internaţională a lui Steve Martin a venit ca urmare a filmelor de lungmetraj în care a jucat. Dar actorul s-a lansat în stilul considerat deja clasic, pe scenele de stand up comedy şi în emisiunile de acest gen, continuând să apară în astfel de producţii până în prezent. Talentele sale sunt însă nenumărate, Steve Martin fiind şi un muzician complex, dar şi scriitor şi producător.

Descoperă restul actorilor pe LIFE.ro!

Imagine de Tumisu de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.