Shop
Ultimele 100 de articole

Ce trebuie sa stii daca mergi la Neversea 2018. Reguli pentru minori

04 iulie 2018, , Vizualizări: 655
neversea 2018 - neversea-2017-800x534
Neversea 2018 va avea loc in perioada 5-8 iulie 2018. Afla informatii utile daca mergi la festivalul din Constanta Cea dea doua editie a Festivalului Neversea va avea loc pe plaja cu acelasi nume din Constanta.
Printre cei peste 200 de artisti asteptati la Neversea 2018 se numara The Script, John Newman, Scooter,  Redfoo, Axwell Λ Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker, W&W, Sunnery Jmes & Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kravitz, Camo & Krooked, Chase & Status, DUB FX, Modestep, Noisia (Dj Set) sau Pendulum (Dj Set). Nu lipsesc nici artistii romani. Dintre acestia ii enumeram pe: Carla’s Dream, Irina Rimes, Alexandra Stan, Parazitii, Grasu XXL.
Lista artistilor si programul complet al concertelor sunt aici.

Harta festivalului Neversea 2018

Hartă Neversea 2018

Check-in la Neversea

Odata ajunsi in zona festivalului, primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faca fanii festivalului este sa schimbe biletul intr-o bratara de festival la unul din punctele de check-in.

 

Corturile de check-in sunt deschise astfel:

  1. in zilele pre-festival, in 3-4 iulie 2018, in intervalul orar 14.00 – 23.00.
  2. in zilele de festival intervalul este 12.00 – 08.00.

Pentru acest check-in este obligatoriu sa ai un bilet valid si un act de identitate valabil. In cazul in care spectatorii au facut check-in online, acestia se vor putea indrepta spre fast lane-urile dedicate, cu biletul pentru care s-a facut deja check-in online.

 

Reguli speciale pentru minori

Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie, pe langa bilet si actul de identitate, si de documentul care atesta acordul parintilor care poate fi gasit pe neversea.com. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid si insotit de un parinte.

 

Restrictii la Neversea 2018

In perimetrul festivalului este interzisa intrarea cu: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genti, spray-uri, cutite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mancare si bauturi, animale, umbrele (in caz de ploaie se recomanda folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care ii pot rani pe alti participanti.

Este permis accesul cu: poseta/borseta (dimensiunea maxima permisa 21cm x 29cm) medicamente, insulina, picaturi uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor acesteia si cu maxim o doza zilnica.

 

 

Mai multe informatii despre program si lista completa a artistilor gasesti aici.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu