Ce înseamnă când îți visezi mama - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce înseamnă când îți visezi mama

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ce înseamnă când îți visezi mama

Mama ta reprezintă baza și rădăcinile familiei, dragostea și protecția de care ai nevoie întreaga viață. Dacă îți apare în vise, poate îți este foarte dor de ea sau că ai nevoie de sfatul și de sprijinul ei. Citește mai departe ce înseamnă când îți visezi mama!

Mama ta este simbolul emoțiilor și al iubirii, al protecției și al sacrificiului. Ea reprezintă alinarea, adăpostul, copilăria lipsită de griji, dar și intuiția feminină pe care te bazezi adesea.

Ce înseamnă când îți visezi mama – Nevoia de afecțiune

Când mama ta îți apare mai des în vis, este timpul să te gândești ce anume lipsește din viața ta afectivă.

Poate că v-ați îndepărtat una de alta și aveți nevoie să petreceți mai mult timp împreună sau poate că și tu ești mamă la rândul tău și simți că nu faci destul pentru copilul tău.

Poate că ești prea singură și știi că ți-ar face bine să te întorci acasă, chiar dacă ți-ai croit o viață nouă departe de părinți.

Mama ta, un simbol pozitiv în vis

Mama semnifică toate lucrurile pozitive din viața ta, iubirea de care te bucuri și pe care o dăruiești, încrederea de care ai nevoie, tandrețea, duioșia și sentimentul de pace pe care îl aveai copilărie.

Când visezi că te afli iar în brațele mamei, la fel ca în copilărie, înseamnă că vei primi sprijin din partea prietenilor sau a persoanelor mai în vârstă pe care te poți baza.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Data articol: 25/02/2017