Shop
Ultimele 100 de articole

Ce au făcut actorii din Friends după Friends

13 iunie 2021, , Vizualizări:
Ce au făcut actorii din Friends - sfatulparintilor.ro - cinemagia.ro - friends-516235l

E greu de crezut pentru mulţi dintre noi că au trecut 27 de ani de la difuzarea primului episod dintr-unul dintre cele mai celebre seriale din toate timpurile, Friends. Dacă aş sta mai bine să mă gândesc la faptul că l-am urmărit încă de la bun început, m-aş gândi poate că sunt bătrână. Dar, sincer, când mă gândesc la serialul ăsta nu pot decât să zâmbesc larg şi să-mi amintesc cu ce plăcere devoram fiecare episod. Şi dacă tot a apărut Reuniunea, am stat să mă gândesc şi la ce au făcut actorii din Friends în tot timpul care a trecut de când au terminat filmările pentru serial.

Rachel – Jennifer Aniston

Cu siguranţă, Jennifer Aniston este cea mai vizibilă actriţă dintre cei 6 prieteni care ne-au înseninat serile ani de zile. Deşi înainte să ia castingul pentru Friends era la un pas să renunţe la actorie – dezamăgită de proiectele în care fusese implicată şi de criticile primite – rolul lui Rachel din serial a propulsat-o în rândul celor mai celebri actori de la Hollywood. Pentru că deşi televiziunea a fost cea care a făcut-o cunoscută şi a îmbogăţit-o, marele ecran i-a transformat cariera definitiv. Are zeci de roluri principale la activ, marea majoritate în comedii romantice despre care se spune că i se potrivesc ca o mănuşă. Poate nu întâmplător a fost pentru o bucată de vreme jumătatea feminină a celui mai iubit cuplu din acel moment, cel format cu Brad Pitt.

Monica – Courteney Cox

Nici Courteney Cox nu e mai prejos dacă stăm să numărăm filmele de lung metraj a căror protagonistă a fost după ce a cunoscut celebritatea cu Friends. Ea însă a rămas fidelă şi serialelor de televiziune în tot acest timp şi a cochetat de-a lungul carierei cu roluri extrem de diferite, menite să o provoace. A jucat într-una dintre cele mai cunoscute serii horror, Scream şi a primit aplauze la scenă deschisă pentru interpretarea ei. Pe platourile de filmare de la Scream l-a cunoscut şi pe cel care avea să-i fie soţ vreme de 14 ani. Jennifer Aniston este naşa de botez a fiicei lor. De altfel, cu ocazia filmărilor pentru Friends: The Reunion, cele 3 protagoniste au mărturisit că au legat o prietenie profundă în timpul în care au filmat serialul.

Phoebe – Lisa Kudrow

Este de referinţă interpretarea ei din rolul Lisei Kudrow, blonda prostuţă, dar haioasă. Lisa Kudrow este însă departe de a fi prostuţă, iar personajul ei din Friends a fost trecut pe lista celor mai bune personaje feminine din istoria televiziunii de peste ocean. Actriţa a fost, de altfel, şi primul membru din distribuţia serialului care a câştigat un Emmy pentru interpretarea sa.

Citește ce mai făcut actorii din Friends pe LIFE.ro!

Foto: Cinemagia.ro

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.