Shop
Ultimele 100 de articole

Autenticul Mos Craciun din Finlanda a sosit pentru al patrulea an in Romania, la Santa Claus Kingdom

21 decembrie 2017, , Vizualizări: 207
Autenticul Mos Craciun

Autenticul Mos Craciun din Finlanda este din nou in Romania la Santa Claus Kingdom.

Santa Claus Kingdom este cel mai mare eveniment tematic dedicat sarbatorilor de iarna ce gazduieste pentru al patrulea an vizita autenticului Mos Craciun din Finlanda pana pe data de 22 decembrie. Acest proiect reprezinta o initiativa unica implementata pentru prima data de catre Divertiland in anul 2014.

Vizitatorii parcului au ocazia in aceasta perioada sa se reintalneasca cu simpaticul Mos Craciun, sa se fotografieze cu el, sa-i cante si sa-i spuna poezii si sa-i aduca scrisori.

“Anul acesta am primit peste 1 milion de scrisori de la copiii din intreaga lume. De aceea am inceput deja calatoria mea pentru a incerca sa aduc bucurii tuturor. Copiii din Romania ma intampina de fiecare data nerabdatori si cu zambetul pe buze. E o bucurie sa ma aflu din nou aici”, a declarat autenticul Mos Craciun.

Autenticul Mos Craciun vine direct din Laponia, avand casa in Korvatunturi, la 200 de km de cercul polar. Acolo sunt acum -300  si 1m de zapada. Face de 15 ani acest tur tematic reprezentand cel mai popular personaj de pe planeta si pana acum a fost in tari precum Grecia, Romania, Polonia, China si Emiratele Arabe.

Santa Claus Kingdom este deschis zilnic pana la ora 21.00, inclusiv in ziua de ajun de Craciun si a doua zi de Craciun, ca si in ultima zi a anului pentru ca vizitatorii sa continue sa se bucure de distractie cat mai mult timp posibil. Prețurile biletelor de intrare încep de la 25 lei și includ accesul la toate spectacolele si atractiile din Regat, ca și la echipamentele specifice sporturilor de iarna. Vizitatorii au la dispozitie o parcare mare, iar acces-ul se poate face cu mijloace de transport in comun precum metro-ul (10 minute de mers pe jos de la stația Aurel Vlaicu,) RATB (cu autobuzele 112 și 135) sau cu masina personala (intrare inainte de Poliția Pipera – Directia de Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor ) .

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati www.santaclauskingdom.ro si sa urmariti pagina de Facebook Santa Claus Kingdom.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu