Shop
Ultimele 100 de articole

Așa arată modelele adevărate! Cu celulita și vergeturi la vedere

04 iulie 2018, , Vizualizări: 623

Trebuie să recunoști că nu e simplu să privești în reviste și să vezi femei cu coapse și posterior perfect, fără pic de celulită sau vergeturi. Ai senzația că toată lumea e perfectă, doar tu nu. De parcă nu era suficient că ai și așa câteva kilograme în plus…

Nu doar tu suferi. Nu există femeie care să nu aibă astfel de probleme. Iar dacă acestea nu există, atunci și le va crea cu siguranță. Din dorința de a fi mai credibile, multe reviste au început deja să renunțe la Photoshop. Da, în continuare cele care pozează sunt modele, de departe mai frumoase decât vor fi femeile ”de rând” vreodată. Dar asta nu înseamnă că nu au și ele probleme cu celulita sau vergeturile.

Fotografiile nu au mai fost cosmetizate cu Photosop-ul

Un mare magazin online, Boohoo, a adoptat recent această tactică, fotografiind modele îmbrăcate în produsele sale, dar neretușându-le apoi. Așa că vergeturile și celulita sunt lalocul lor, pe coapsele și posteriorul acestora. Asta chiar dacă măsurile sunt cele ideale și modelele nu au vreun gram de carne sau grăsime în plus.

Câteva astfel de fotografii au devenit virale, fiind salutate de femei din toată lumea. ”Asta înseamnă puterea femeilor! Fiecare femeie are imperfecțiuni. Nu ar trebui îndepărtate cu ajutorul Photoshop-ului, pentru că astfel se creează așteptări nerealiste. Aceste imperfecțiuni sunt cele care ne fac cine suntem! Aceasta este realitatea!”, scrie un internaut, aplaudând decizia curajoasă a brandului.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu