Antibiotic natural. Cum sa prepari in casa reteta care trateaza toate infectiile
Consum antibiotic natural
Odata ce este gata poti incepe sa iei zilnic cateva inghitituri ori atat cat crezi tu ca te poate ajuta cu digestia, imbunatati sistemul imunitar si sa te bucuri de celelalte beneficii. Daca totusi, bautura ti se pare prea tare o poti consuma impreuna cu o lingurita de miere. Nu uita sa bei cat mai multa apa de-alungul zilei.
Dozajul normal este de 25-50 ml zilnic, insa in cazul in care te confruti cu o raceala sau infectie poti creste dozajul de pana la 6 ori pe zi.
Calitatile ingredientelor antibiotic natural
Usturoiul: contine alicina, uleiuri esentiale, seleniu, potasiu, magneziu, fosfor, vitaminele A, B si C. Trateaza raceala, gripa, gatul iritat, ajuta digestia, stimuleaza productia de globule albe, este antiseptic, antibacterian, antimicrobian, imbunatateste circulatia sangelui, reduce nivelul colesterolului si scade glicemia.
Ghimbirul: contine uleiuri esentiale, oleoresina, gingerol, este antiinflamator, imbunatateste circulatia sangelui, reduce glicemia, reduce starea de greata, este antiseptic.
Ceapa alba: contine sulf, quercitina, alicina, fitochimicale, fibre, vitamina C, vitamina B6, potasiu.
Ardei iute habanero: contine fenoli, carotenoide, acid ascorbic si antioxidanti.
Hrean: contine sulf, antioxidanti, vitamina C, ajuta la eliminarea parazitilor intestinali, creste productia de globule albe, este diuretic, inlesneste eliminarea mucusului, este benefic impotriva problemelor la plamani, a tusei si a astmului.
Sursa: whydontyoutrythis.com
Imagine de Tamanna Rumee de la Pixabay
Citeste continuarea: 1 2