Shop
Ultimele 100 de articole

Andreea Esca, mesaj cutremurător cu care și-a îngrijorat fanii: „Voi avea sfârșitul Stelei Popescu…”

15 decembrie 2017, , Vizualizări: 197

Îndrăgita prezentoare de știri de la Pro TV, Andreea Esca a postat  un mesaj pe site-ul ei , care le-a dat de gândit multor români și chiar a reușit să-I îngrijoreze pe fanii ei. Ea vorbește despre lucrurile care nu merg cum trebuie în țara noastră, fapt pentru care tot mai mulți români decid să lase totul în urmă și să plece peste hotare, în speranța unei vieți mai bune. Însă, într-un mod absolut înspăimântător Andreea vorbește chiar și despre moartea ei.

“De 1 decembrie mă gândesc la mine și la țara asta mai mult ca niciodată. Nu vreau să sune deloc patetic sau egoist, dar chiar așa e. Revăd imaginea cu “Bună seara, România, bună seara, București” și realizez cum trece vremea. Cred că-mi stă mai bine brunetă, dar pentru că sunt singura care crede asta, rămân blondă. Iar de curând am ajuns la concluzia că voi avea sfârșitul Stelei Popescu. Nici asta nu vreau să sune ciudat, dar nu pot să nu recunosc, căci mi-a trecut prin minte.

De ce? Pentru că, asemenea ei, fac ce-mi place, dar îmi plac mult prea multe. Tot ca ea, fac și lucruri care nu îmi plac foarte mult, dar le fac pentru că îmi plac oamenii care mă roagă să-i ajut, sau, în orice caz, ceva acolo tot îmi place. Apoi sunt îndrăgostită iremediabil de lumea mea mică și de satisfacțiile emoționale pe care mi le aduce, și nu cred că voi fi în stare să decid să evadez din ea, la odihnă. Pentru că bănuiesc că nu îmi place prea tare odihna, deși corpului meu poate i-ar surâde varianta.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu