Shop
Ultimele 100 de articole

Acestia sunt marii prezicatori ai lumii. Oamenii cred si acum in profetiile lor

19 ianuarie 2021, , Vizualizări:
marii prezicatori - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - oracle-girl-2133976_1920

Oamenii au avut dintotdeauna dorinta de a sti ce se va petrece in viitor, iar unii dintre semenii nostri au avut capacitati vizionare si, incet-incet, s-au transformat in marii prezicatori ai vremurilor lor.

Acestia sunt marii prezicatori ai lumii, iar profetiile lor au ecou si astazi.

1. Baba Vanga

marii prezicatori

Vangelia Pandeva Dimitrova, sau Baba Vanga, a murit in 1996, insa profetiile ei se intind pana in secolul 51, data cand credea ca va fi sfarsitul lumii. Baba Vanga si-a pierdut vederea la varsta de 16 ani, dar de atunci a inceput sa vada viitorul. Ea a avut viziuni legate de distrugerea Turnurilor gemene, spunand ca “doua pasari de otel” vor ataca “fratii americani”, dar si legate de ISIS, Brexit si participarea lui Trump la alegerile prezidentiale.

Pentru 2018, Baba Vanga a prezis ca cea mai mare putere a lumii va deveni China, iar pe Venus oamenii vor gasi o noua forma de energie.

2. Nostradamus

marii prezicatori

Nostradamus este unul dintre marii prezicatori ai lumii. Profetiile lui ies mereu la lumina, pentru ca oamenii le considera foarte corecte. El l-a descries pe Hitler ca fiind “un copil nascut din oameni saraci din Vestul Europei, a carui limba va seduce armate intregi si va cuceri Estul Europei”. Lui i se mai atribuie si profetii legate de bomba atomica, asasinarea lui JFK, mai multe catastrofe naturale, printre care ruperea in doua a Statelor Unite din cauza unor cutremure puternice.

3. Gemenele Jamison

marii prezicatori

Gemenele Linda si Terry Jamison, originare din California, pretind ca pot lua legatura cu spiritele unor celebritati decedate precum Printesa Diana sau Michael Jackson si au viziui legate de diverse evenimente. Ele au declarat ca au stiu ca vor fi atacate Turnurile Gemene, ca Saddam Hussein va fi omorat de trupele americane, ca Papa Ioan Paul al doilea va muri in 2004 (n.r. – a murit in 2005). Totusi, desi nu sunt foarte exacte cu datele, evenimentele se petrec.

 

 

4. Greg Wilkinson

Intr-o capsula a timpului descoperita in peretele unei bai din Sydney, Australia, exista mesajul unui barbat Greg Wilkinson, datand de acum mai bine de 20 de ani. In aceasta scrisoare, Greg anunta expansiunea extremistilor islamisti dinaintea atentatelor din septembrie 2011, precum si despre transformarea Chinei in liderul suprem al economiei mondiale. De asemenea, acesta a previzionat ca familiile se vor intoarce la modelul un parinte munceste, altul sta acasa cu copiii si ca viata sociala in suburbii va deveni foarte activa. Aceste puncte nu s-au petrecut inca, dar el a dat ca data-limita anul 2060.

5. Craig Hamilton-Parker

Craig Hamilton-Parker a prezis Brexit-ul, victoria lui Donald Trump, o epidemie majora de gripa si infrangerea lui Hilary Clinton. A “nimerit” chiar si logodna Printului Harry cu Meghan Markle. A dat gres, insa, cu unirea celor doua Corei in 2017. Sa speram ca la fel se va intampla si cu predictiile unor catastrofe naturale majore in 2018.

 

 

6. John Elfreth Watkins Jr.

Inginerul Craig Hamilton-Parker a prezis in articolul “Ce se va intampla in urmatorii 100 de ani” , cum va arata lumea anilor 2000. Din cele 29 de puncte, majoritatea sunt deja realitate: organismele modificate genetic, televiziunea, telefoanele mobile, faptul ca un cal va fi mai scump decat un automobil sau ca vor exista surse alternative de energie.

 

7. Dimitri Ivanovich Mendeleev

Celebrul chimist rus a publicat tabloul periodic al elementelor in anul 1869. Acesta include si elemente chimice care nu erau descoperite in acele vremuri.

8. Morgan Robertson

marii prezicatori

Morgan Robertson a scris in anul 1898 nuvela Epava Titanului, in care povesteste despre calatoria unui transatlantic – Titan – care se scufunda in apele Atlanticului de Nord dupa ce se loveste de un iceberg. Intamplator, sau nu, 14 ani mai tarziu, Titanicul se scufunda dupa ce se loveste de un iceberg in apele Atlanticului.

Aceasta nu este singura predictie a scriitorului. In nuvela “Dincolo de spectru” (1914), Robertson descrie un razboi intre Statele Unite si Japonia, ceea ce a devenit realitate in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Sursa: shared.com

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.