Shop
Ultimele 100 de articole

Această fetiță adorabilă suferă de o boală necruțătoare. Până la vârsta de șase ani a avut aproape toate oasele din corp rupte

21 noiembrie 2017, , Vizualizări: ...

Zoe Lush, o fetiță adorabilă de șase ani din California, SUA, a devenit cunoscută drept „fetița cu oase din sticlă” din cauza faptului că până acum și-a rupt fiecare os din corp.

Micuța  suferă de o boală rară, osteogenesis imperfecta, din cauza căreia oasele sunt atât de fragile, încât se rup fără motiv. Zoe a suferit fracturi încă de când se afla în burtica mamei ei, i s-a rupt clavicula în timpul nașterii  și până să împlinească vârsta de un an i s-au mai rupt 100 de oase. Mai exact, oasele ei sunt atât de delicate, încât se pot rupe chiar și din cauza  vântului sau de la un simplu strănut, iar o simplă căzătură poate avea urmări tragice pentru ea. Deși are abia șase ani, Zoe a avut până acum aproape toate oasele din corp rupte. Ea este nevoită să poarte un guler de imobilizare după ce oasele gâtului au început să se deterioreze, riscând să fie decapitată intern.

Mama fetiței, Chelsea (27 de ani), avea doar 20 de ani când a rămas însărcinată cu Zoe și medicii au sfătuit-o să avorteze, însă ea a refuzat. „Zoe este fragilă și practic se rupe dacă vântul bate mai tare, însă ea continuă să ne surprindă în fiecare zi. Medicii ne-au spus că nu va supraviețui nașterii, dar în curând îi vom sărbători cea de-a șaptea aniversare”, a spus mama. Aceasta a precizat că fracturile micuței fac acum parte zilnic din viața ei și a soțului ei, Curtis, care au învățat să pună singuri atele fiicei lor.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu