Shop
Ultimele 100 de articole

Această fată cheltuiește în fiecare lună o sumă colosală din banii părinților, ca să arate ca o păpușă vie! Merită?

11 martie 2018, , Vizualizări: 285

Gabriela Jirackova, de 18 ani, din Praga, și-a stabilit un țel, în urmă cu câțiva ani: acela de a semăna cu o păpușă Barbie vie. Iar visul ei devine pe zi ce trece realitate. Dacă unii o considerăm adorabilă, alții nu văd în ea decât o bucată de plastic.

Păpușă Barbie vie.Tânăra are acasă o colecție de 300 de păpuși Barbie, așa explicându-se fascinația sa pentru acest tip de siluetă. Și-a anunțat mama, încă de acum câțiva ani, că intenționează să ajungă o păpușă Barbie în varianta reală. Aceasta nu a crezut, inițial, că visul fetei sale va ține mult. Însă anii au trecut, iar Gabriela a făcut pași concreți pentru a-și îndeplini visul.

Păpușă Barbie vie. Fata și-a pus extensii blonde, gene false, a învățat să se machieze pentru a obține aspectul de păpușă, și-a mărit buzele.

A urmat augmentarea bustului, de la cupa C la cupa G, realizată în septembrie. Însă e doar începutul. Urmează să-i fie îndepărtate mai multe coaste, să-și facă un implant în partea dorsală și o nouă mărire de sâni.

Păpușă Barbie vie. Gabriela recunoaște că petrece peste 3 ore pe zi pregătindu-se pentru a ieși din casă. Admite că nu e un stil de viață pentru oricine și necesită multe eforturi, inclusiv de ordin financiar. Ea investește în propria imagine circa 1.500 de dolari pe lună. Mama sa se declară mândră de Gabriela, însă recunoaște că e puțin îngrijorată, dorindu-și în primul rând ca starea sănătății fiicei sale să nu aibă de suferit.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu