8 semne ca ghidul tau spiritual incearca sa te contacteze - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 semne ca ghidul tau spiritual incearca sa te contacteze

ghid spiritual - sfatulparintilor.ro- pixabay_com

Vise

Lumea spirituala iubeste sa foloseasca visele pentru a trimite mesaje. Acesta este unul dintre instrumentele lor lor favorite. Creeaza scenarii colorate, pline de fantezie si magie. Ghidajul spiritual vine in forme diferite. Cu siguranta insa ca mesajul va fi suficient de puternic pentru a ti-l aminti a doua zi. Daca vrei raspunsuri divine, cere-le inainte de a merge la culcare. Tine un caiet si un pix langa pat si cand trezesti scrie mesajul.

Flash-uri

S-a intamplat vreodata sa faci o fotografie si in ea sa apara flash-uri de lumina? Sunt mesajele trimise de ghidul spiritual. Este aproape de tine si iti spune ca nu trebuie sa te simti singur.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cantece

Prin muzica ajungi imediat la inima cuiva. Ghidul spiritual iti vorbeste prin melodii si versuri pe care le-ai auzit inca din copilarie. Muzica iti creste energia.

Vibratia muzicii este cea mai inalta frecventa pe care o poti experimenta in aceasta dimensiune. Daca auzi o melodie care este un raspuns la cererile tale, fii sigur ca ingerul iti sustine dorintele. Vor ca tu sa stii ca te aude, ca este langa tine.

Atingeri

Oamenii sunt miscati de mangaieri. In momentele de tristete adanca si disperare, ghidul spiritual te va atinge usor. Daca esti in pericol, ai putea simti o impingere sau o tragere in spate. Alteori, vei simti o atingere usoara care iti va da fiori pe sira spinarii.

O buna modalitate prin care sa te conectezi cu ghidul spiritual este rugaciunea sau meditatia. Nu uita ca este mereu iubit si niciodata nu esti singur. Atingerea ingerului este felul sau de a-ti spune ca intotdeauna este cineva care are grija de tine.

Sursa: dailyoccupation.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 04/02/2021