Shop
Ultimele 100 de articole

8.8.8 Portalul Leului se ACTIVEAZA! Ce se intampla in Univers MIERCURI 8 august 2018 si cum te afecteaza? Trebuie sa stii!

07 august 2018, , Vizualizări:
portalul leului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - lion-1237441_1920

Eclipse, 7 planete retrograde si semnale luminoase solare ne impacteaza acum in fel si chip, pe unii mai mult, pe altii mai putin in functie de unde este fiecare in propria calatorie, iluminare si evolutie. Oricum, chiar si cei mai iluminati si evoluati simt treziri majore, eliberari si schimbari in constiinta.

 

In fiecare an, in a 8 a zi a lunii a 8 a anului, deci pe 8 august, are loc o aliniere cosmica numita PORTALUL LEULUI.

 

Poarta Leului este un moment in care o energie cosmica crescuta curge intre taramurile fizice si spirituale.

 

Se numeste Portalul Leului sau Poarta Leului pentru ca se intampla in timp ce Soarele se afla in zodia Leului. Leul ca si semn zodiacal este asociat cu centrul inimii si reprezinta o expresie individualizata a divinului.

Acest portal este marcat de alinierea dintre Pamant, steaua Sirius si Centrul Galactic.

Sirius este un soare mult mai mare si mai stralucitor decat Soarele nostru si este cunoscut sub numele de Soarele Spiritual.

 

Astfel, acest portal ne aduce frecvente foarte inalte de energie.

 

Aceste vibratii incredibil de elevate ne infuzeaza cu o crestere spirituala puternica ce ne ajuta sa ne transformam si sa ne manifestam visele in realitate mult mai rapid. Portalul Leului ne aduce o noua constientizare, trezire, inceputuri si oportunitati.

Steaua Sirius se aliniaza direct cu piramidele din Giza si din perspectiva noastra de pe Pamant, se vede cum Sirius (cea mai stralucitoare stea pe care o putem vedea) vine mult mai aproape de Pamant.

Cand acest aliniament se intampla, exista o cantitate intensa de lumina ce coboara asupra pamantenilor ce le trezeste ADNul, activeaza campul energetic uman pentru upgradare si transmite frecvente inalte vibrationale si coduri de trezire spirituala.

Acesta este forma Universului de aliniere cu tot ce este cel mai bine pentru noi la acest moment. Leul este despre putere, curaj, conducator, autenticitate si a fi in centrul atentiei, exact cum Soarele este centrul Universului nostru si Sirius este centrul acelui Univers. Avem acum energie mai multa si mai stralucitoare pentru a lasa sinele autentic sa straluceasca prin tot ce inseamna puterea personala, ca sa devenim fiecare liderul propriei vieti si in felul sau unic.

 

Acest an este un an 11 si august este o luna 19 universala.

Intr-un an 11, 1 reprezinta noi inceputuri si 9 reprezinta finaluri.

11 este un numar maestru si prin acest portal spre divin, suntem ajutati sa ne manifestam visele spirituale, inspiratiile intuitive si calea sufletului aici pe Pamant. 19 reprezinta atat inceputuri (numarul 1) cat si finaluri (numarul 9). Din nou, aceasta tema se prezinta : Ce trebuie sa se termine, sa fie eliberat si sa plece ca sa permita spatiu pentru NOU ? Universul nostru si Universul Sirian ne sustin acum in moduri extrem de puternice ca sa facem exact ce avem nevoie sa facem pentru a merge mai departe in viata noastra in moduri pozitive si sanatoase, pentru a crea abundenta in toate domeniile vietii noastre.

In a doua parte a acestui portal, avem si eclipsa solara partiala in Leu.

Acesta este un suport energetic spiritual care ne permite ca ce a fost ascuns sa fie vazut si eliberat. Eclipsele pot crea revelatii bruste, scuturari si masive dezradacinari. Este deci important sa incetinesti orice ritm, sa meditezi si sa gasesti locuri liniste din natura pentru a simti pace in timpul acestor transformari ce au loc in tine si in jurul tau.

 

 

Cum poti simti aceste energii ridicate?

Aceste vibratii energetice ridicate si inalte pot cauza simptome fizice si emotionale cum ar fi dureri, intepaturi, anxietate, dezechilibru emotional, schimbari de perceptie asupra timpului (te simti mai lent sau mai rapid), intuitie amplificata, extra sensibilitate. Visele se pot intensifica, ajutandu-te sa descoperi ce trebuie sa se intampla, sa se vindece sau sa se elibereze din tine acum. Poti vedea oameni din trecut ca apar din nou ca sa iti reaminteasca o lectie sau aspecte de care ai nevoie pentru a te vindeca si elibera. Te poti simti fie mult mai obosit fie mult mai energizat.

Datorita acestor valuri crescute de lumina si de coduri de trezire de constiinta ce curg spre Pamant acum de la Soare si direct de la Spiritul Inalt, fiecare in parte resimte in felul sau anumite schimbari in viata care sunt spre binele sau.

Domeniile in care se intampla sunt relatiile, schimbari in cariera, scop de viata reajustat, sanatate, locuinta, calatorii, munca cu sufletul, renuntare la lucruri materiale…

 

 

Fii atent, asadar, la ce ti se intampla, ce mesaje primesti, ce intamplari traiesti in aceasta zi si in zilele urmatoare. Nimic nu este intamplator si toate au legatura cu munca Universului de a te ajuta sa fii aliniat cu adevarata ta Cale. Ce ai de facut ca pas urmator?

 

Vei fi calauzit, fii doar atent.

 

Totul trece la revizuit acum pentru ca cea mai mare intrebare este : Serveste Adevarului Autentic? Este in aliniament cu IUBIREA si cu cresterea sufletului si ascensiunea sa? Nu fii surprins daca ceva sau totul in viata ta pare sa fie in flux acum.

Toate aceste energii pe care le traim cu totii, le vom integra fiecare separat si ele se vor manifesta intr-un mod unic in functie de cum ne servesc adevarului autentic si al urmatorului nivel de iubire si lumina pe care trebuie sa o experimentam in vietile noastre.

 

Care este mesajul ingerilor pentru noi in preajma deschiderii Portalului Leului 8.8.8?

Mesajul ingerilor pentru noi acum este SA AVEM INCREDERE. Incearca sa revii mereu la VIBRATIA IUBIRII, eliberand teama si nesiguranta si ramanand focusat pe ceea ce vrei. Tine minte ca esti o fiinta spirituala intr-o forma fizica si ca orice schimbari se intampla acum iti servesc pentru a fi aliniat mai mult cu puterea sufletului tau, cu adevarul tau spiritual si cu ce iti aduce mai multa bucurie, iubire, oportunitate si posibilitate.

 

 

Ce ai de facut concret?

Asigura-te ca iti iei timp sa faci o meditatie pe data si in jurul datei de 8 august 2018. acum este energia cel mai puternica si portalul complet deschis, deci conectandu-te la aceasta vibratie, primesti maxim din ea.

Vizualizeaza lumina de deasupra ta cum vine peste tine de sus in jos, cum iti activeaza ceakrele superioare si iti toarna in ceakra coroanei (din varful capului) energie care te ilumineaza total in toata stralucirea Luminii tale divina, a Luminii Cristice si a constiintei trezite pe care mereu ai purtat-o in tine.

 

 

Umple-te cu Lumina.

Acum este timpul sa pasesti intr-o experienta vibrationala mai inalta a IUBIRII atat personal cat si colectiv.

Ai incredere. Ramai pozitiv. Deschide-ti inima, simte iubire, renunta la judecata, la autojudecata, la frica si paseste in lumina ce continua sa apara in fata ta pas cu pas pe masura ce avansezi.

Profita din plin de aceasta ocazie!

 

 

Sursa: ask-angels.com ; thewellnessuniverse.com

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.